Нова трейд ЕООД

Нова трейд ЕООД
thumb

Открити безплатни тренировки в Пловдив с Бачково и Топшейп

На 1 октомври в събота слагаме началото на една година, в която ще провеждаме открити и безплатни тренировки на различни локации в град Пловдив. Правим го заради спорта и здравословния начин на живот. Чакаме всички вас по спортен екип и добро настроение да се присъедините към инициативата. Изискването е само едно – да имате желание, a Момчил и Виктор обещават да бъдат най-вдъхновяващите треньори.

Повече

SIAL е едно от най-големите международни изложения за храна и напитки, което ще се проведе в Париж от 16 до 20 октомври 2016 година.
За поредна година ще ви очакваме в зала 7, щанд номер А 249.

Научете повече за SIAL тук.

thumbpsihologiq

Първа Национална Конференция по Психология

За първа година Студентски съвет към Пловдивски университет „Паисий Хилендарски” и катедра „Психология” към Педагогически факултет на ПУ „П. Хилендарски” организираха НАЦИОНАЛНА КОНФЕРЕНЦИЯ ЗА СТУДЕНТИ И ДОКТОРАНТИ. Събитието се състоя на 21.05.2016г. в Нова сграда на Пловдивски университет. В него взеха участие студенти и докторанти, както от Пловдивски университет, така и от други ВУЗ в Република България. Всички участници представяха своите научни или научно-популярни разработки. Те обхващаха различни области от психологията. В края на събитието получиха сертификати за участие, както и плакети за най-добрите места.

Кетърингът беше организиран благодарение на финансовата подкрепа на Студентски съвет към Пловдивски университет и спонсорството от Изворна вода Бачково и Topshape.

Повече

kapana

Нова Трейд – официален спонсор на Капана Фест с Бачково, Topshape и TAFF

Изворна вода Бачково, витаминови води Topshape и енергийна напитка TAFF, помогнахa душата на квартала Капана, Пловдив да се събуди за Капана Фест и тази година.
Преживейте отново слънчевите дни от фестивала събрани във видеото.

Повече

уеб сайт

Повече за admin