Торти Чочко

Торти Чочко

Ние творците от Торти Чочко вярваме, че качествените продукти, уникалният вкус и ръчната изработка са част от причините с които печелим вашето доверие с години наред.
Наша лична мисия е всеки ден с много любов и внимание да осигурим на вас, нашите клиенти, качество, уют и стабилност. Без значение какъв е повода, нашият екип от професионални сладкари и талантливи декоратори създава уникални торти с красив дизайн.

При нас ще откриете…

-Зашеметяващо разнообразие от стандартни торти, а за сладкия завършек на вашия празник предлагаме богато изобилие от тематични торти: Сватбени, Детски, торти за Кръщене или новородено, торти за Моминско и Ергенско парти.

-Поднесете комплименти към вашите гости под формата на тематични Cupcakes и декорирани меденки.

Имаме и собствена пекарна…
3В “Chochko Bakery” произвеждаме малки количества защото използваме само най-добрите продукти.
Ароматни сладки и соленки от нашата пекарна могат да бъдат прясно изпечени за вас по индивидуална поръчка.

Мислим и за най-малките…
Освен тематична детска торта при нас можете да откриете огромно разнообразие на парти аксесоари:
Свещички-музикални, под формата на цифри или надпис Happy Birthday, фойерверки, конфети, балони, банери, тематични маски, чашки, чинийки и салфетки с любимите герои.

Всеки има собствени идеи и очаквания за торта. Нашите дизайнери и консултанти ще разговарят индивидуално с всеки клиент, за да обсъдят вашите предпочитания и цветови желания. С опита натрупан през годините ние в „Торти Чочко“ доказваме, че можете да ни се доверите за сладкия завършек на вашия празник!

уеб сайт

Повече за admin