ЗА НАС

Фирма Авто Свят ООД е основана през 1994 година с основен предмет на дейност внос и дистрибуция на автомобилни добавки, авточасти, автокозметика. Мотото на фирмата е “Високо качество на достъпна цена”.

На тази страница ви запознаваме с продуктите на фирмите, които представляваме, както и възможността да разгледате нашите цени и каталози.

В момента Авто Свят ООД е водещ доставчик на автомобилни добавки за българския пазар като е изключителен представител за България на следните световно утвърдени производители от САЩ – CASITE, EVER-WEAR, PENRAY. Продуктите на CASITE можете да намерите във всички обекти на Петрол и Лукойл.

Авто Свят ООД предлага на пазара най-голямата гама части за спирачната система за автомобили, микробуси, а вече и за товарни автомобили на водещия италиански производител SAMKO / LPR. Продуктите, които се предлагат са: накладки, спирачни помпи, цилиндри, дискове, барабани, маркучи, помпи за съединител, карета за полуоски, ангренажни ролки, водни помпи. SAMKO / LPR е доставчик на оригинални авточасти за Фиат, Алфа Ромео, Ланчия, Рено, Пежо и други производители на автомобили.

Авто Свят ООД поддържа на склад над 1000 вида маслени, горивни, въздушни, кабинни филтри за всички видове леки автомобили, микробуси, камиони на фирмите АВТОСВЯТ FUJITOYO, Magneti Marelli, BOSHI, NIPPON, ALCO.

Авто Свят ООД поддържа на склад и доставя по поръчка всички продукти от гамата на водещия италиански производител – Magneti Marelli. На склад има автомобилни крушки на 12 и 24 волта, подгревни свещи, дебитомери, ламбда сонди, моторни и трансмисионни масла, кабели за свещи, бобини, амортисьори задна врата и други.

FORMULA 1 – автокозметика от САЩ за професионална и домашна употреба. Номер 1 в САЩ, Канада и Мексико, а вече много добре приета и в България. Част от продуктите можете да намерите в бензиностанциите на ШЕЛ и ОМВ.

Електрическите инжекционни помпи и ламбда сонди от ACHR /Китай/ са вече добре познати на нашия пазар поради отличното си качество и разумна цена. Фирмата произвежда по 4.2 милиона помпи годишно, които намират добър прием на пазарите в целия свят включително и в ЕС, САЩ и др. Помпите са предназначени и за първоначално вграждане от всички китайски производители на автомобили. Производителят е сертифициран по ISO и дава 50000 км гаранция на помпата.

На склад има и голяма гама автомобилни силикони, уплътнители за резби, лепила за метал и пластмаса, комплекти за ремонт на картери, радиатори, счупени стопове и други на най-големия Американски производител на такива продукти ITW / Versachem.

ДЕЙНОСТ
Официален представител на Опел и Шевролет за България.

ПРОДУКТИ

-Части за спирачна система – накладки, спирачни помпи, цилиндри, дискове, барабани, маркучи, помпи за съединител, карета, ангренажни ролки, водни помпи
-Инжекционни помпи и ламбда сонди
-Автокозметика – продукти за интериора и екстериора на автомобила и др. специални продукти
-Моторни Масла CASTROL
-Масла EUROL
-Съединители – феродови дискове, притискателни дискове и компле
-Добавки към масла, горива и охладителни системи
-Моторни Масла TOTAL
-Моторни Масла ELF
-Крушки 12 и 24 волта, подгревни свещи, дебитомери, ламбда сонди, моторни и трансмисионни масла, кабели за свещи, бобини, амортисьори задна врата и др.

Адрес

Нашият Адрес:

гр.София, ж.к. Лозенец ул. “Банат” 16

GPS:

42.6619897, 23.3148833

Телефон:
Уебсайт:
Свържете се с нас