Ние от Адвокатска кантора “Панова” работим с нашите клиенти ръка за ръка. Удовлетворението и успехът на нашите клиенти са най-важните критерии за качество на нашата работа. Ние се фокусираме върху специално разработени концепции и индивидуални решения.
Акцентът ни е за почтеност и всеотдайност, опит и амбиция, а нашата цел е максимален резултат за Вас. Съветът ни е съобразен с вашите индивидуални цели и вашите дефиниции на успеха.
Личният контакт с нашите клиенти е много важен за нас. Кратки и директни средства за комуникация могат да се окажат решаващи за бързото и ефикасно изпълнение на даден проект. За максимално доверие и защита, личният контакт с екипа на “Панова”, винаги ще бъдат на разположение за Вас.
За нас доверието трябва да се заслужи. Правен съвет е въпрос на увереност. За нас няма нерешени правни въпроси, а само непотърсени решения. Успеха на нашите клиенти се приема като самоцел и задача за подсигуряване на Вашето бъдеще.
Ние не просто искаме нашите клиенти, да се доверят на качеството на услугата и нашата работа, но ние ви каним да спечелим това доверие чрез успешно реализирани проекти.

СФЕРИ НА ДЕЙНОСТ:

-АДМИНИСТРАТИВНО ПРАВО
-ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ
-БАНКОВО ПРАВО
-ДАНЪЧНО ПРАВО
-ВЕЩНО ПРАВО И СТРОИТЕЛСТВО
-ЗАСТРАХОВАТЕЛНО ПРАВО
-НАКАЗАТЕЛНО ПРАВО
-НАСЛЕДСТВЕНО ПРАВО
-НЕСЪСТОЯТЕЛНОСТ И ПРАВА НА КРЕДИТОРИТЕ
-ПРОЦЕСУАЛНО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПРИНУДИТЕЛНО ИЗПЪЛНЕНИЕ
-ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ
-ТЪРГОВСКО И ДРУЖЕСТВЕНО ПРАВО
-ТРУДОВО ПРАВО
-СЕМЕЙНО ПРАВО
-ИНКАСО И СЪБИРАНЕ НА НЕИЗПЪЛНЕНИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ

Работно време

Понеделник

09:00 – 18:00

Вторник

09:00 – 18:00

Сряда

09:00 – 18:00

Четвъртък

09:00 – 18:00

Петък

09:00 – 18:00

Събота

почивен ден

Неделя

почивен ден

Адрес

Нашият Адрес:

гр. София ,ул. 131 2А, вх. А, ет. 1, ап. 3.

GPS:

42.6667666, 23.3630563

Телефон:
Уебсайт:

-

Свържете се с нас