ЗА НАС

„Алмирк“ ЕООД предлага транспорт до всички населени места в България, също и за страните от Европейски съюз, Турция, Русия и други. Използваните транспортни средства са с различна товароносимост и оборудване отговарящо на всички технически изисквания.

Алмирк“ ЕООД има изградено дългогодишно партньорство с подбрани местни и чуждестранни превозвачи, доказани със своята надеждност, коректност и компетентност. Това ни позволява да реагираме бързо при подадени поръчки за страните от Европейски съюз, Турция, Русия и др. Така гарантираме на нашите клиенти качествено обслужване и изпълнение в срок на доставка на възложените ни товари.
„Алмирк“ ЕООД разполага с логистичен център в гр. София, който предлага прием и съхранение на пратки за неопределен период от време до поискване от страна на клиента. Фирмата предлага превоз на стоки от и до посочен от клиента обект, както и цялостно складово обслужване между двете операции. „Алмирк“ ЕООД дава оптимални логистични решения съобразени с индивидуалните изисквания на своите клиенти.

УСЛУГИ
-СПЕДИЦИЯ
-ЛОГИСТИКА
-ВЪТРЕШЕН ТРАНСПОРТ
-МЕЖДУНАРОДЕН ТРАНСПОРТ

Адрес

Нашият Адрес:

гр.София, ул. Знаме№ 2

GPS:

42.6991466, 23.34350870000003

Телефон:
Имейл:
Уебсайт:
Свържете се с нас