ЗА НАС

АСПИ ГРУП е модерна компания с дългогодишен опит в областта на туризма и инвестициите в недвижима собственост, със седалище и адрес на управление в град Пловдив.

Основната и дейност е насочена в изграждането , продажбите и управлението на луксозни апартаментни комплекси по нашето Черноморие и вътрешността на страната, както и в предлагането на индивидуални и пакетни услуги от туристически характер.

АСПИ ГРУП залага в концепцията за печеливш бизнес принципа на постоянно инвестиране в нови модерни проекти, следване на световните тенденции в управлението и реализирането на туристическата дейност, както и въвеждането на нови критерии в качеството на обслужване от персонала.

В търсене на най- доброто за своите клиенти, компанията всекидневно анализира пазара на туристическите услуги и недвижимите имоти, за да им предложи възможност за избор на по- добро и достъпно качество.

В стремеж към растеж, прогрес и усъвършенстване на своите идеи, фирмата изгражда визията си на базата на изискванията и желанията на своите потребители: Ние предлагаме на нашите клиенти пакет от мечти , съчетал в себе си най- доброто от техните очаквания и нашите възможности.

За постигане на желаните резултати от задоволяване нуждите и потребностите на своите клиенти, АСПИ ГРУП насочва своите основни цели към професионалност, ефективност и коректност в процеса на работа.

Нашата мисия е да надминем очакванията на нашите клиенти от цял свят , като разкрием пред тях цялата красота на нашето Черноморие, като ги накараме да се почувстват като у дома си , в плен на нашата отзивчивост и високо качество на предлаганите услуги и сървиз.

Фирма АСПИКОР ООД е част от АСПИ ГРУП.

Основана през 1999, компанията оперира в сферата на туризма и услугите.

Нейно притежание е Хотел Белвю /4*/ в известния черноморски курорт Слънчев бряг.

Фирма АСПИТУР ООД, част от холдинга АСПИ ГРУП е създадена през 2003 година.

През 2004 година закупува терен в к.к. Златни пясъци, върху който са изградени апарт хотел Бендита предлагащ 86 апартамента и Апарт хотел Бендита маре / 4*/ (2008г.) с 106 апартаменти и 41 студиа, луксозни изпълелни проекти според нуждите и желанията на нашите клиенти.

Фирма АСПИХОЛИДЕЙС ООД е основана през 2002 година. След закупуване на терен в местност НЕСТИНАРКА, землище на град Царево, е построен комплекс Реджина маре /4*/ с разгърната площ от 15000 кв.м.

Със своето уникално разположение , непосредствено до плажната ивица, този изключително модерен и луксозен комплекс разполага с плувни басейни, паркинг, лоби и pool- барове, ресторанти, зелени площи, 24 часова охрана и поддръжка през цялата година.

Фирма ИНВЕСТ ООД е също част от АСПИ ГРУП.
Основана през 2007 г, фирмата закупува терен във вилна зона Запад – Слънчев Бряг и продава на инвестиционен проект комплекс Бендита Хилс.

Адрес

Нашият Адрес:

гр.Пловдив, ул. Белград 6

GPS:

42.1558515, 24.747254699999985

Телефон:
Имейл:
Уебсайт:
Свържете се с нас