ЗА НАС

Атлантис Нет ООД е съдадена през 2003 г., но Интернет достъп се предлага още от 1999 г. (посредством Атлантис Трейдинг ООД) като изградихме директна връзка до София с наета линия от БТК, която развиваше скорости от 28,8 kbps!
Впоследствие започнахме да предлагаме dial-up услуги, въведохме в експлоатация високоскоростен сателитен канал през Europe Online, изградихме първата безжична връзка до София с капацитет 1.6 Mbps с модули на фирма Proxim (USA)!

Успоредно с това започнахме да въвеждаме в експлоатация високоскоростна безжична мрежа в Ботевград, изградихме безжично трасе до гр. Правец, в последствие и до гр. Етрополе

През 2004 г. започнахме изграждането на собствени кабелни мрежи за достъп до Интернет, а скоро след това и високоскоростни безжични връзки до Ябланица и Тетевен, където започнахме изграждането и на кабелни и безжични мрежи.

През 2005 г. въведохме в експлоатация професионална радиорелейна система с капацитет STM-1 (155 Mbps) с устройства на NERA Systems (Норвегия) и инвестирахме в няколко модерни климатизирани технически центрове с първокласно мрежово оборудване на Cisco System и HP с мощни UPS системи.
През 2006 започнахме изграждането и на оптични трасета, с които многократно повишихме надеждността и качеството на кабелните ни мрежи. В момента имаме такива мрежи в Ботевград, Правец, Етрополе, Тетевен и Ябланица, както и в селата Врачеш, Трудовец, Скравена.

През 2008 въведохме в употреба оптичен канал до София с капацитет 2 x 1Gbit/s и на практика гарантирахме непрекъсваемостта на Интернет канала ни.
През 2009 предложихме изгодна Телефонна услуга на нашите клиенти в сътрудничество с националния оператор Ай Ти Ди Нетуърк.
През 2010 изградихме 2х10 Gbit/s връзка до опорната БГ мрежа.

УСЛУГИ
Кабелен LAN достъп
Оптична свързаност
Безжичен достъп
Телевизия

Адрес

Нашият Адрес:

гр.Ботевград , пл. Незнаен войн 7,Бизнес Център

GPS:

42.9077, 23.793339999999944

Телефон:
Уебсайт:
Свържете се с нас