Автошкола Василеви вече десет години се налага сред водещите имена в сферата на провеждане на шофьорски курсове. Сред услугите на компанията са възстановяване на контролни точки, професионална компетентност, ADR (превоз опасни товари), както и опреснителни часове. Независимо дали сте начинаещ шофьор или професионалист, който желае да придобие допълнителна категория, нашата база и модерен автопарк са на ваше разположение. Теоретичните занятия се провеждат в отлично оборудваните зали на автошколата, а практическите часове се реализират на учебна площадка, в градска мрежа на Варна и по републиканските пътища на варненска област.

За удобство на кандидатите за категории „С“, „СЕ“ и „D“, практиката се провежда в удобно за тях време. Програмата на часовете се изготвя така, че новите умения да бъдат придобити бързо и ефикасно. Можете да бъдете уверени, че всеки курсист ще бъде перфектно подготвен преди теоретичния и практическия изпит.

Защо да предпочете Автошкола Василеви? Екипът от професионалисти е дългогодишен опит не само в лекционните зали, но и в същинското шофиране. Курсистите научават правилата за движение по пътищата, нормативната уредба, касаеща специфични ситуации на пътя, устройство на автомобила, оказване на първа помощ и други След успешното завършване на курса при нас, новият професионален шофьор може спокойно да прилага придобитите умения за шофиране. Ние гарантираме професионално провеждане на всеки детайл от курса – от първата лекция до практическия изпит.

УСЛУГИ:
-Шофьорски курсове- категории “A”, “A1″,”A”2, “B”, “BЕ”, “C”, “CE”, “D”, “АM“
-Професионална компетентност
-ADR курс за превоз на опасни товари по шосе
-Възстановяване на контролни точки
-Опреснителни часове

Адрес

Нашият Адрес:

гр.Варна, ул. Дрин 1А

GPS:

43.2107658, 27.9096941

Имейл:
Уебсайт:
Свържете се с нас