ЗА НАС

Системата ATS INFO е програмен продукт, създаващ универсална база данни за нови строителни технологии, подробни разходни норми, технически описания и ценообразуване.

Философията АТС ИНФО на системата е по определена схема клиентите да имат възможността за най – бърза и точна преценка. Правилният избор на технология и правилното изпълнение на всички процеси в нея са г АТС ИНФО аранция за добро и качествено строителство.

Ние смятаме, че трябва да се предостави избор на по-голям брой строителни технологии, в които всеки клиент да намери своето решение.

ЗА ПРОЕКТА Информационната система ATS INFO е насочена за ползване от широк кръг участници в инвестиционните процеси и реализацията на строителни проекти: Инвеститори, Консултанти, Архитекти, Строители, Доставчици.

Системата ATS INFO е програмен продукт, създаващ универсална база данни за нови строителни технологии, подробни разходни норми, технически описания и ценообразуване. Философията на системата е по определена схема клиентите да имат възможност за най-бърза и точна преценка. Правилният избор на технология и правилното изпълнение на всички процеси в нея са гаранция за добро и качествено строителство.

Адрес

Нашият Адрес:

гр. София, , бул. Акад. И. Гешов 2Е

GPS:

42.6909737, 23.29557150000005

Телефон:

-

Имейл:
Уебсайт:
Свържете се с нас