ЗА НАС

Фирма АУТИЕН ООД (Autien Ltd.) е българо-американска фирма със седалище в гр. Добрич. Компанията се специализира във вноса и про
дажбата на дребно и едро на автомобилни части и аксесоари за всички европейски, амрикански и азиатски автомобили. Фирма Аутиен ООД разполага със складова база и магазини в гр. Добрич и гр. Варна.

ПРОДУКТИ

-Corteco
Фирмата предлага най-широк асортимент гама от семеринги и лагери колело хъб, които се използват в производството и ремонт на европейски и японски автомобили, направени.

Като на свое разположение модерно високотехнологично оборудване, компанията гарантира високо качество доказано от многобройните европейски сертификати.

-Elring
За по-голямата част от резервни части продавачи и работници технически бензиностанции, както и за напреднали потребители не е тайна, че Elring е световен лидер по отношение на качеството на гарнитури за глава, цилиндрични болтове и семеринги за различни цели.

Елементът и мотото на компанията е – качество запечатване!

Милиони автомобили са в движение всеки ден, възли и агрегати, работещи с ELRING Клингер технологии е най-добрият избор за един винаги може да се доверите Elring продукти гарантирано качество и надеждност. Elring Клингер компания е партньор на разработването на продукта и доставчик на почти всеки производител на автомобили. Хората се доверяват на Elring технологии и когато те избират авточасти от Elring, те го правят със сигурност.

В основата на Elring резервни части успех е иновациите и компетентност в сферата на компонент за първична оборудване. Традиционно, Elring търговски марки самата excelles с висока трайност, надеждност и обслужване, както и в широк кръг от prodact популярните уплътнения, уплътнители и комплекти от компоненти. Elring manufacters за OEM в продължение на няколко марки автомобили.

-Elwis Royal
Elwis Royal е водещ независим производител и доставчик на уплътнения на двигателя за автомобилни резервни части. Компанията е натрупала своя опит и ноу-хау от разработването и производството на уплътнения от 1938, и го предлага продукти с превъзходно качество.

-Hans Pries Topran
Hans Pries Topran произвежда и предлага широка гама от висококачествени автомобилни продукти и аксесоари. Topran в момента на склад над 12,000 уникални части, които могат да бъдат доставени веднага. Фирмата е специализирана в производство и дистрибуция на резервни части за VW, Audi, Seat, Skoda, Opel, Vauxhall, Ford, Mercedes Benz, BMW, Peugeot и Citroen.
Hans Pries Topran произвежда:
Климатици
задвижващата ос
Ос Монтаж / Управление
ремъчна предавка
Спирачна система
Carrier Оборудване
Съединител / Части
Охлаждане
Electrics
Двигатели
изпускателни системи
Филтри
пречистване на горивото
Горивна система системи
Нагреватели
интериор Оборудване
Локинг Системс
поддръжка Части
Spark / Glow запалвания
Управителния
Окачване
трансмисии
стъкла системи за пречистване на

-Master-Sport Германия
Master-Sport е немска компания, специализирана в производството и дистрибуцията на резервни части за първоначално вграждане, резервни части и спорта пазарни сегменти. разпределителната мрежа на компанията достига Европа, Америка и Африка.

-PEX автомобилни части
PEX Automotive Group е немски производител, специализирана в предлагането на оригинални части на качеството за следващия автомобил кара: AMG, Audi, Bentley, BMW, Fiat, Honda, Hyundai, Lamborghini, VW, Opel, Peugeot, Renault, Mitsubishi Motors, Suzuki, Ситроен, Porsche, SsangYong, Toyota, Volvo, Ford, Kia, Subaru, Seat, Mercedes-Benz, Skoda и Lancia.
Име PEX Automotive Group и е известно в автомобилната индустрия за високото качество и прецизност на техните автомобилни части и това е това, което отличава компанията с изключение отстранят конкуренцията.

Адрес

Нашият Адрес:

гр.Добрич, ул. Боряна 48

GPS:

43.5724212, 27.8450727

Телефон:
Имейл:
Уебсайт:
Свържете се с нас