ЗА НАС

Ауто Плюс България АД – един от водещите вносители и търговци на автомобилни части в България.

Фирмата предлага пълен асортимент от оригинални резервни части за леки и лекотоварни автомобили от световно известни компании. Със знание за значението на правилната и навременна диагностика и ремонт Ауто Плюс откри модерен сервизен център в гр. София като първа стъпка в осъщест АУТО ПЛЮС БЪЛГАРИЯ вяването на своята концепция Сервиз + за изграждане на верига сервизни центрове на територията на цялата страна.

Нейната мисия е да отговори на нуждите на своите клиенти и да задоволи техните потребности, с което да бъде предпочитан от тяхна страна търговски партньор.

В резултат на дългогодишния си опит и компетентност, на водещите си позиции на българския пазар на ав АУТО ПЛЮС БЪЛГАРИЯ точасти Ауто Плюс България АД се превърна в символ на технологично лидерство, богат избор от висококачествени продукти, високо равнище на сервизно обслужване, гъвкавост и професионален опит.

Всичко това допринесе Ауто Плюс да бъде първата и единствена българска компания в бранша, приета в семейството на ATR, на едно от най-големите и успешни търговски сдружения в Европа.

ПРОДУКТИ

Продукти

-Airmatic Filterbau GmbH
Основаната в Мюнстер през 1996 година фирма е специалист в производството и пласмента на филтри за купе за леки и товарни автомобили и автобуси. Фирмата предлага високо качество, широк асортимент, приложения за най-новите модели и изгодно съотношение цена-услуга.
Alkar
В резултат на 30 години дейност в сферата на търговията с резервни части Alkar се превърна във водеща фирма в производството и продажбата на огледала и осветителна техника. Солидният опит в бранша и постояноото наблюдение на развитието на пазара в над 50 страни, в които Alkar е активна, са основата и ключът към широкото предлагане навсякъде по света.

-Behr Тhermot-tronik GmbH
Behr Thermot-tronik е световният партньор за интелигентно регулиране на температурата. Тя концентрира своята дейност в разработването, производството и продажбата на термостатични уреди. Продуктовата гама съдържа термостати и датчици за оптимално регулиране на температурата. В тази област на дейност фирмата си е създала име на иновативен и сигурен партньор в световен мащаб.
Behr Hella Service GmbH
Behr Hella Service е джойнт-венчър между Behr и Hella с цел съвместно обслужване на пазара на резервни части в областта на автомобилната климатизация. Благодарение на добрите пазарни позиции на двете фирми новата оперира вече като специалист и е един от водещите доставчици в сферата на термомениджмънта. На българския пазар тя предлага VISCO-съединители и радиатори.

-BORGWARNER BERU SYSTEMS GMBH
BERU е създадена през далечната 1912 г. със стартирането на фабриката за запалителни свещи от Юлиус Бер и Алберт Рупрехт. Понастоящем с 9 производствени центрове навсякъде по света, с клиенти като Alfa Romeo, Daimler, Citroen, BMW, Ferrari, GM, Lamborghini, Maserati, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Saab, Toyota, VW, Volvo и много други, с 40% пазарен дял на подгревните свещи при дизеловите двигатели, с 4 място сред водещите в Европа доставчици на запалителна техника за бензинови двигатели компанията е утвърдила своята позиция на специалист в областта на запалителната техника, на дизеловата технология за студен старт, електрониката и сензориката.
Continental AG
VDO е марка на създадения през 1871 г. концерн Continental AG – водещ доставчик на спирачни системи, части по окачването, автомобилна електроника, гуми и технически еластомери. Освен части за леко- и тежкотоварни превозни средства и специализирана техника с марка VDO и ContiTech, компанията включва в продуктовата си гама и автомобилни гуми Continental.

-CRC Industries Inc.
Историята на CRC започва през 1958 година, когато фирмата стартира с продажбата на един-единствен продукт – препарат за защита срещу корозията 5-56. Днес тя предлага широк асортимент от химични продукти като почистващи препарати, смазочни материали, продукти за защита срещу корозия, лакове, бои, добавки и много други продукти за поддържка и ремонт.

-Delgrosso SpA
Фирмата разполага с 50-годишна традиция в производството и продажбата на филтри с марка CLEAN за леки и товарни автомобили и селскостопански машини. Чрез непрекъснато актуализиране на производствените системи и обучение на своите служители фирмата гарантира абсолютната надеждност на своите продукти.

-Egon von Ruville GmbH
RUVILLE е основана през 1922 година от Egon von Ruville, един от пионерите на свободната, независима търговия с резервни части. Фирма предлага актрактивна програма резервни части за всички европейски и азиатски автомобили. На българския пазар тя е представена с ролките с марка Ruville.

-Elf Lubricants
Предлагайки продукти, приспособени перфектно към всички моторни технологии, Elf позволява на своите клиенти да се възползват напълно от параметрите на своите автомобили. Моторните масла Elf печелят от опита, натрупан през последните 30 години в автомобилния спорт, където Elf е признат за водещ експерт. Технологичните решения, разработени за Формула 1, са използвани за развитие на продуктите Elf за широкия пазар.

-FAE
FAE е основана през 1952 г. Тя е специализирана в производството на части като сензори, превключватели, датчици за температура и обороти, ламбда-сонди, подгревни свещи, бобини, зап. кабели и др., за европейски и японски автомобили, но произвежда продукти и за нуждите на северно-американски пазар. Днес 65% от продукцията й се изнася за повече от 80 страни.

-Federal Mogul
Federal Mogul е фирма с над 100-годишна история. Днес компанията е ключов играч на глобалния пазар, доставящ продукти за фирми от автомобилната до железопътната и въздухоплавателна индустрии. Елит Авто представя Federal Mogul на българския пазар с неговата марка за части по окачването – MOOG, с неговото високо качество, с марка, заслужаваща доверие, и с креативни решения.

-FTE Automotive
FTE Automotive e един водещ в международен план производител на хидравлични спирачни системи и съединители, чието качество е всепризнато и е на високо ниво. Освен със своите продукти за първоначално вграждане FTE е надежден партньор на сервизите и търговците със своята обширна програма резервни части. Тя включва над 7 000 артикула за повече от 16 000 модела автомобилa.

Адрес

Нашият Адрес:

гр. София, България, ул. Околовръстен път 370

GPS:

42.6393103, 23.317940300000032

Телефон:
Имейл:
Уебсайт:
Свържете се с нас