ЗА НАС

Балкантурист АД е туристическа компания с повече от 60 години опит в областта на туризма.

Туристическата компания е предпочитан партньор у нас и в чужбина заради високия професионализъм, отличното качество и безупречно обслужване.

Признание за това са десетките международни и национални награди, както и дългогодишното членство в авторитетни международни професионални туристически организации – IATA, UFTAA, ASTA, JATA, ETOA, а също и в българските браншови организации – БАТА, БХРА.

Предлага следните услуги:

– Почивки – на море, планина, спа ваканции, уикенди и пътувания по индивидуални програми, специализирани културно-познавателни турове;

– Резервации за хотели в страната и чужбина и пълна туристическа информация;

– Екскурзии в чужбина – многообразие от атрактивни предложения за пътувания до близки, далечни и екзотични дестинации, почивки и круизи в цял свят;

– Подготовка, организация и провеждане на международни и национални конференции, семинари, team building и други бизнес събития;

– Туристически автотранспорт и транспортни услуги;

– Резервации и продажба на самолетни билети;

– Експертно екскурзоводско обслужване на повече от 10 езика.

За Вашите семинари, конференции, фирмени мероприятия и бизнес пътувания: Опитни служители на компанията ще се погрижат за всичко – от напитката за Добре дошли до отпътуването на групата.

За успеха на едно събитие са необходими подходящи условия, прецизна организация и перфектно изпълнение. Балкантурист професионално ще се погрижи за организирането на Вашите конферетни и фирмени мероприятия, семинари, бизнес срещи както в страната, така и в чужбина.

За Вашите чуждестранни гости – предлагаме над 30 интересни тура, дегустации в известни винарски изби, посещение на спектакли, концерти, фолклорни програми и много други по избор и индивидуална заявка.

Работно време

Понеделник

09:30 - 18:00

Вторник

09:30 - 18:00

Сряда

09:30 - 18:00

Четвъртък

09:30 - 18:00

Петък

09:30 - 18:00

Събота

Почивен ден

Неделя

Почивен ден

Адрес

Нашият Адрес:

гр.София, бул. Цар Освободител 4

GPS:

42.6955539, 23.328171800000064

Телефон:
Уебсайт:
Свържете се с нас