ЗА НАС

БГСервиз ООД е специализирана в предоставяне на B2B услуги в областта на информационните технологии. Основана през 2002 г. в България, компанията се фокусира върху обслужване на малкия и среден бизнес, както и проектиране, изработка и поддръжка на специализирани IT системи.

Качественото и навременно изпълнение на поетите ангажименти и индивидуалното отношение към всеки един клиент ни спечели постоянно нарастваща клиентска база и трицифрен ръст на оборотите четвърта година подред. През 2004 г., БГСервиз ООД отвори първия си регионален офис във Варна, а през 2005 г. – търговски и развоен офис в София.

Мисията на БГСервиз ООД е да подпомогне бизнеса при използване на Информационните Технологии, за повишаване на качеството на продуктите и услугите и увеличаване ефективността на производството. Ние вярваме, че независимо от отрасъла, в който се развива дадена фирма, тя може да постигне по-добри финансови резултати и да разшири успешно дейността си, подпомагана от отговорното ни отношение и професионален подход към нейните желания и потребности.

УСЛУГИ

-Компютърна поддръжка
-Управление на проекти
-Одит на ИТ сигурността
-ИТ консултации
-Системна интеграция
-Структурно окабеляване
-Софтуерни услуги

Адрес

Нашият Адрес:

гр.София , бул. „Никола Й. Вапцаров” №10

GPS:

42.6662748, 23.320254999999975

Телефон:
Имейл:

-

Уебсайт: