Ние сме компания за автомобилен визуален и силов тунинг, предлагаща качествени тунинг аксесоари от водещи немски, тайвански и китайски производители. Обхвата на марките и моделите, за които предлагаме тунинг авточасти се разширява, а клиентите останали доволни от това което предлагаме – все повече! Фирмата ни е събрала екип от опитни лица, извървели дълъг път в сферата на тунинг авточастите.
С течение на времето изграждаме работен процес, гарантиращ високо качество на обслужването и доволни клиенти. Стараем се да задоволим всяко изискване на клиентите и да бъдем гъвкави във всяко едно отношение. Предлагаме изключителни и неповторими условия за фирми или личности, изявили желанието да станат наши представители. Продуктите които предлагаме са в следните категории:

-Висококачествени тунинг фарове и стопове с гаранции.
-Тунинг брони, прагове, вежди и решетки произведени в Германия,сертифицирани,изработени от висококачествена ABS пластмаса,перфектно пасване и качество!!!
-Сертифицирани спортни окачвания и пружини.
-Фолиа – различни по приложение, вид и цвят.
-Голямо разнообразие от гъвкави ветробрани BESTAUTO.
-За интериора на автомобила – плазмени километражи, спортни волани, тапицерии, висококачествени стелки, подлакътници, хромирани рингове за табло, мултимедийни и GPS устройства.
-За екстериора – разнообразие на видове спортни гърнета, лип спойлери BESTAUTO, диодни протектори за врати, спортни огледала и хромирани капаци за огледала, различни по дизайн покривала, спойлери и мн.други.
-Светлини – висококачествени ксенон системи до 100W, дневни светлини със сертификати, крушки за габарит в различни цветове, CCFL и LED рингове „ангелски очи“ BESTAUTO с гаранции, халогенни светлини.

Коректност,прозрачност,лоялно отношение.Доверете ни се и няма да съжалявате.По всяко едно време можете да получите коректна и достоверна информация,ако не сте доволен от даден продукт винаги можете да го върнете или замените.За нас най-добрата реклама е доволният клиент.Имаме претенциите на знаещ и можещ екип и продължаващ да се учи и развива в тази обширна област.Нашите доволни клиенти стават все повече и ще се радваме Вие да сте следващият.

Разполагаме със складова база и търговска мрежа.

ТУНИНГ
ИНТЕРИОР
ЕКСТЕРИОР
АЕРОДИНАМИКА
ТУНИНГ СВЕТЛИНИ
ЕЛЕКТРОНИКА
ПОВЕЧЕ МОЩНОСТ

Адрес

Нашият Адрес:

гр.Пещера

GPS:

42.0298857, 24.29872649999993

Имейл:
Уебсайт:
Свържете се с нас