ЗА НАС

1516 е уютна бирария в центъра на София. Разположена до Съдебната палата бирарията предлага всичко от което се нуждаете в забързаното ежедневие. Там може да изпиете по едно питие обслужвани от любезния персонал, както и да похапнете от разнообразната кухня на заведението в компанията на чудесна музика и стилна атмосфера.
По стените са картини на Ван Гог и Моне, столовете са като тронове, а масите навързани превръщат се в царствена трапеза. Светлината е променлива – от романтична до празнична, на големият тухлен бар се чувстваш като у дома си. Музиката е танцувална, плътна, по поръчка… понякога твърда, не рядко носталгична, често хитова, но винаги избрана и хубава.

Бирария 1516 започва работния ден от 10:30ч. до последният клиент, но влезнете ли вътре времето забавя своя ход, така че всеки може там да се ободри със сутрешно кафе, след което да обядва вкусно обедно меню и да завърши деня с приятна почерка, без да се налага да излиза другаде. Местата в заведението са около 70, но дългите пейки нямат лимит при нужда да приседне към компанията някой закъснял гост.

Адрес

Нашият Адрес:

гр.София,ул.Цар Асен No 2А

GPS:

42.6946783, 23.31941740000002

Телефон:
Имейл:

-

Уебсайт: