ЗА НАС

Фирма „БЛИЦ МЕТАЛ“ работи на база на двадесетгодишен опит в производството на електрически фурни за професионално ползване. Разполагаме с над 60 модела, с което можем да задоволим почти всичките нужди на нашите клиенти относно предназначение, вид, мощност, обем и цена. Най-търсени са фурните за закуски и пици, но не по-малко са произведените от нас фурни за готвене, печене на риба, месо, мафини, тиква и кестени, козунаци и др.

Предлагаме редица аксесоари и помощни средства за професионалната кухня като лопати за пици, стойки за фурни, аспирация, втасватели и др. Изработваме изделия по поръчка и индивидуален проект на клиентите. Работим само с проверени материали, технологии и части (германски и словенски производители). Предлагаме изделия от неръждаема стомана – маси, мивки, шкафове и др. със сертификат за ХВП.
Изделията на „Блиц Метал“ са с гаранционно и следгаранционно поддържане. Разполагаме със собствена материална база и отлично оборудване.

ПРОДУКТИ
„Блиц Метал“ разполага със собствена база, машини за рязане, огъване и заваряване, както и със собствен транспот до 1 тон. Фирмата предлага рязане и огъване на листов материал със CNC абкант и гилотина до 2600 мм.

Адрес

Нашият Адрес:

гр. София, кв.Враждебна, ул.47 №11

GPS:

42.707186, 23.419036900000037

Телефон:
Имейл:
Уебсайт: