Брадърс Деликатес е специализиран производител на колбаси, деликатеси, мляно месо, месни заготовки, разфасовки от свинско месо.

Вкусът на продукцията ни е съобразен с традиционните изисквания на българския потребител. Продуктите ни са приготвени от подбрано охладено свинско месо – собствено производство и говеждо месо, добито в регламентирани кланици на ЕО, като са използвани натурални подправки, характерни за традиционните български рецепти…

Освен типично българските продукти, произвеждаме и колбаси по италиански и австрийски рецепти. Фирмата извършва производство, транспортиране и дистрибуция на произвежданите асортименти.

Като притежател на един от най-големите свиневъдни комплекси в страната сме наясно с предизвикателствата на Европейския съюз и изискванията на потребителите. Стратегията ни е основана на разнообразяване и обновяване на производството – увеличен асортимент на произвежданите изделия, нови продукти от рода на студенопушени салами, луканки и др., подобряване на опаковките, усъвършенстване на дизайна, запазване и подобряване качеството на произвежданите продукти. Затова създадохме едно модерно месопреработвателно предприятие с високо технологично оборудване и параметри, в което работят отлични и висококвалифицирани специалисти.

ПРОДУКТИ
-СУРОВО-СУШЕНИ КОЛБАСИ
-СУРОВО-СУШЕНИ ДЕЛИКАТЕСИ
-ШПЕКОВИ КОЛБАСИ
-ВАРЕНО-ПУШЕНИ ДЕЛИКАТЕСИ
-ШУНКИ
-МАЛОТРАЙНИ КОЛБАСИ
-МЛЕНИ МЕСНИ ЗАГОТОВКИ
-СВИНСКА РАЗФАСОВКА С КОСТ
-СВИНСКА РАЗФАСОВКА БЕЗ КОСТ

Работно време

Понеделник

10:00 - 19:00

Вторник

10:00 - 19:00

Сряда

10:00 - 19:00

Четвъртък

10:00 - 19:00

Петък

10:00 - 19:00

Събота

9:00 - 13:30

Неделя

почивен ден

Адрес

Нашият Адрес:

гр.Шумен, бул. Мадара 40

GPS:

43.2708445, 26.9375552

Телефон:
Имейл:
Уебсайт:
Свържете се с нас