БУЛ СИСТЕМС ЕООД със седалище в гр.София е българска търговска фирма със 100% частно дялово участие.
Основана е през 2010 година.

БУЛ СИСТЕМС ЕООД е ВиК фирма тясно специализирана в областта на помпено-хидрофорните системи. Предлага проектиране, продажба, доставка, монтаж и техническа поддръжка на системи за повишаване на налягането на водата на сградни инсталации, помпени системи за обществени и частни обекти, системи от собствен водоизточник.
-Доставка, квалифициран монтаж и сервиз на водни помпи, хидрофорни съдове, хидрофорни уредби, противопожарни помпени системи, помпено оборудване и автоматизация на кладенци и сондажи. Резервоари за питейни и промишлени нужди. Филтрация, стерилизация, UV и CL обеззаразяване и дезинфекция на вода, омекотителни инсталации и обратна осмоза. Помпени системи за отвеждане на отпадни води.
-Проучване, проектиране, изграждане и сервиз на автоматизирани напоителни системи за граждански и промишлени обекти. Капково напояване и хидромелиорации. Напояване на зелени площи, прилежащи към частни жилищни сгради, офис сгради, магазини, спортни терени и комплекси, почивни бази, хотели, търговски комплекси, обществени паркове, банки и други.

Хидрофорни системи
Поливни системи
Фонтани
Продукти

Фирмата поддържа гаранционно и извънгаранционно обслужване.

Адрес

Нашият Адрес:

гр.София, жк Люлин, бл. 445

GPS:

42.7216151, 23.24177869999994

Телефон:
Имейл:
Уебсайт:
Свържете се с нас