Фирма БУС БГ ви предлагаме транспорт с луксозни превозни средства, които ще Ви осигурят комфортно, приятно и безопасно пътуване. Не зависимо от вашите нужди – организирани туристически пътувания , транспорт на служители до и от работното място , групови и индивидуални трансфери , бизнес пътувания , трансфери от и до летище или наем на кола с шофьор. Ако не намирате това ,което търсите, можете да направите запитване по имейл, телефон или да използвате формата за запитвания в контакти.
Благодарение на богатия и дългогодишен опит в сферата на пътническия транспорт Ви гарантираме гъвкавост и висококачествено професионално обслужване, съобразено с Вашите нужди и изисквания!

Услуги
-организирани туристически пътувания
-транспорт на служители до и от работното място
-групови и индивидуални трансфери
-бизнес пътувания
-наем на кола с шофьор

Транспорт

Ние предлагаме достъпни цени за наемане на автобуси и микробуси за Българи и чужбина. За да помогнем в планирането на Вашето пътуване, ние Ви препоръчваме де се свържете с нас, като ще се съобразим с и ще вземем в предвид всички Ваши изисквания дори направени в последния момент.

БУС БГ притежава богат избор от микробуси и автобуси
от 8 до 53 места.

БУС БГ ООД транспортна фирма утвърдена на български пазар в превоза на пътници в страната и чужбина.Още от самото си създаване, фирмата е лицензирана за международен превоз на пътници с лиценз № 0821,като покрива и отговаря на всички европейски изисквания за превоз на пътници.
Гарантираме Ви гъвкавост и висококачествено професионално обслужване, съобразено с Вашите нужди и изисквания!
Заповече информация можете да се свържете с нас чрез контактната ни форма за запитвания , по телефон или имейл. Ще отговорим на всичките Ви въпроси.

Адрес

Нашият Адрес:

гр.София,бул.Кн.Мария Луиза102

GPS:

42.71203, 23.3207588

Телефон:
Имейл:
Уебсайт:
Свържете се с нас