Компанията е основана през 1902 г. като индустриално металообработващо предприятие. Тя се нарежда сред първите представители на развиващата се индустрия в България. От 1978 г.е била, специализирана в производството на хидравлични разпределители и хидравлични компоненти.

БЪДЕЩНОСТ АД – висококвалифициран персонал и над 100-годишни традиции за производство са гаранция за високо качество и надеждност на продуктите, както растеж и увеличаване на пазарния дял.

Произведените продукти от Бъдещност АД намират приложение в следните области: корабостроене, селско стопанство,строителство, и индустрията. Мисията на Бъдещност АД е създаването на продукти, за да задоволи напълно очакванията и изискванията на нашите клиенти по отношение на надеждност, качество и безопасност.

Бъдещност АД град Чирпан разполага с над 400 служители, от които машинни инженери, икономисти и мениджъри.
Управлението на Бъдещност АД гарантира за прилагането на екологичните и енергийни стандарти за опазване на околната среда.

ПРОДУКТИ
-Хидравлични разпределители
-Мобилна хидравлика
-Индустриални хидравлични разпределители
-Хидравлични системи

Фирма Бъдещност АД град Чирпан разполага с дистрибутори в България, Европа, Северна и Южна Америка, Африка, Азия и Австралия. Част от дистрибуторите в България са:

-Балканкар Рекорд СО
-МДМ Тим Импекс ООД
-Лена ЕООД
-Хидрокап
-Алекс Сервиз ООД
-БАРТ 99

Адрес

Нашият Адрес:

гр.Чирпан,ул.Индустриална 1

GPS:

42.20712745422334, 25.34494400024414

Телефон:
Уебсайт:
Свържете се с нас