ЗА НАС

Hад 22 години В&Д Авто е оторизиран вносител на Българския пазар на висококачествени oригинални резервни части, участващи в първичното вграждане в световната автомобилна индустрия.
За тези години В&Д Авто и нейните партньори успяха да популяризират и да направят достъпни за нашия пазар продуктите на марките SACHS, ELRING, MAHLE, KNECHT, TEXTAR , HEPU, BERU и др.
В&Д Авто поддържа лидерската си позиция на пазара като предлага само висококачествени продукти на цени съобразени с Българския пазар. Фирмата разполага с централен склад в София и партньори в страната, които поддържат необходимите си наличности чрез ежедневни доставки.

ПРОДУКТИ

-BERU
-ELRING KLINGER
-FEDERAL MOGUL / CHAMPION
-GENERAL ELECTRIC
-GKN LOEBRO
-GLYCO
-HEPU
-HK (IPD)
-KNECHT
-LEMFOERDER
-MAHLE
-MAXXUS
-SACHS
-TEXTAR
-WAHLER

УСЛУГИ

-СХЕМИ НА РАЗСРОЧЕНО ПЛАЩАНЕ / ЛИЗИНГ
В&Д Авто предлага на своите редовни и корпоративни клиенти атрактивни схеми на разсрочено плащане.
В процес на развитие е и нашата лизингова услуга за нашите клиенти на дребно. Остани в Движение без да влошаваш своята ликвидност. За повече информация се свържи с нас на телефон 02 / 819 39 39.

-ОБСЛУЖВАНЕ АВТОПАРКОВЕТЕ НА КОРПОРАТИВНИ КЛИЕНТИ
Множество от нашите корпоративни клиенти избраха В&Д Авто като надежден партньор за поддържането на складови наличности за техния автопарк.
Гарантираното качество на продуктите и услугите, съчетано с коректно и не променящо се през годината ценообразуване и атрактивни схеми на разсрочено плащане убедиха повечето от фирмите поддържащи самостоятелен автопарк да изберат В&Д Авто за техен партньор.
Всеки автомобил ще бъде въведен в нашата база данни, което ще улесни идентификацията на подходящи авточасти и ще бъде следенo неговото обслужване.

Адрес

Нашият Адрес:

гр. София , ул. Доктор Борис Вълчев 20

GPS:

42.6484757, 23.3094644

Телефон:
Имейл:
Уебсайт:
Свържете се с нас