Фирма „Викторио” EООД е основана през 1991 г. и е основен производител на метални подматрачни рамки и ортопедични легла за България. Фирмата предлага и поддържа на склад голям набор от стандартни размери за различните модели и изпълнява нестандартни размери по желание на клиента. Като резултат от дългогодишният опит в сферата нашите подматрачни рамки и легла се отличават с високо качество, издръжливост през годините и ергономичност .

Фирмата е специализирана в обработването на профилни тръби и листове ламарина от черен метал и неръждаема стомана. Предлагаме различни видове услуги: рязане, огъване на тръби от черен метал (до ø 63 мм) и неръждаема стомана (до ø 50 мм), прахово нанасяне на електростатична боя във всички цветове от RAL каталога и боя с различни декоративни ефекти.

Високата производствена мощност ни дава възможност за проектиране и производство на всякакви метални изделия: огради, навеси, парапети, решетки, стелажи, халета, козирки, рекламни табели, метални конструкции, търговско обзавеждане, тръбна мебел, метални врати, ролбари, анти-паркинг устройства, информационни табели, маси,бюра, ученически чинове, столове и други.

За да бъдем максимално полезни за развиващите се нужди на нашите клиенти и партньори в годините фирмата се утвърждава в проектирането, производството и монтажа на корпусна мебел. Разнообразните проекти ,които сме изпълнявали, показват широкият обхват и възможности за изпълнение на „Викторио“ ЕООД. Фирмата предлага както мебели за дома – кухни, спални, детски стаи, дневни и антре, така и мебели за офис обзавеждане, търговско обзавеждане, мебели за детски центрове: училища и детски градини, хотелско обзавеждане. Мебелите се изработват от разнообразни качествени материали – ПДЧ, МДФ, масивна дървесина, фурнир, алуминиеви и МДФ профили, лакобел, стъкло, плексиглас, както естествен и технически камък.

Във фирменият ни магазин можете да намерите различни решения за комбинация от материали, да получите съвети от нашите високо квалифицирани служители в съответствие с вашия дизайна и специални изисквания.

ПРОДУКТИ

Подматрачни рамки
Метални легла
Метални изделия
Рязане и огъване на метални тръби и профили
Училищно обзавеждане
Мебели

Цех:
адрес: Чепинско шосе,бивш бригадирски лагер
тел: 02/ 936 69 51; 02/ 936 68 17

Адрес

Нашият Адрес:

гр.София , ул. Гео Милев № 49

GPS:

42.6830193, 23.364712999999938

Телефон:
Имейл:
Уебсайт:
Свържете се с нас