ЗА НАС

“Вила Вучев” е пет звездна елегантна вила със собствен стил, излъчваща уют с обзаведените си с вкус комфортни стаи във Велинград, България . Тази луксозна вила се намира в красивата Родопи планина на 700 метра надморска височина, в едно от най-добрите места за почивка в Европа – Спа столицата на Балканите.

“Вила Вучев” е носител на престижните награди “Бутикова Вила” за 2015 и 2016 години на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация – BHRA.

Вила Вучев е носител на наградата за “СПА туризъм” за 2016 година на Балканските награди за туристическата индустрия – BATI.

Вила Вучев е наградена със ЗЛАТЕН ПРИЗ в категория THE BEST 5-STAR BOUTIQUE VILLA за 2016 година от списание Туризъм и отдих.

“Вила Вучев” е одобрена и номинирана за участие в световния конкурс World Luxury Hotel Awards за 2017 година.

Вила Вучев е одобрена и номинирана в световния конкурс World Spa Awards в категорията BULGARIA’S BEST HOTEL SPA за 2017 година.

“Hotel of the year awards” награди Villa Vuchev с BEST LUXURY SPA VILLA EUROPE – 2016/17 година.

Villa Vuchev е член на престижната класация TOP 100 HOTEL WORLDWIDE за 2016/17 година.

Каним Ви в прекрасно озеленения двор с топъл минерален басейн и барбекю, релаксиращия център със сауна и джакузи и трапезарията с подбрани вина, за да преживеете една незабравима почивка.

“Вила Вучев” се намира едно от най-прекрасните места в България – град Велинград. Той се намира в Чепинската котловина в Западните Родопи. Градът има планински климат-лятото е прохладно, а зимата мека. Велинград е един от най-безоблачните градове в България.

Водни ресурси в района на Велинград – реки, карстови и минерални извори – има в изобилие. Във Велинград са съсредоточени едни от най-богатите в България хидротермални находища. Минералните извори (80 на брой), мекият климат и прекрасната природа са голямото богатство на града. Велинград е един от най-големите балнеологични курорти в България и е известен като “СПА столицата на Балканите”.

Адрес

Нашият Адрес:

гр.Велинград, булевард “Вела Пеева”

GPS:

42.0366847, 23.987093500000015

Телефон:
Имейл:

-

Уебсайт: