ЗА НАС

Вашата почивка сред оазис на чиста и дива природа. Родопите са като море от преливащи тъмнозелени хълмове.

Дори само за миг да се полюбувате на красивата панорама и вдъхнете кристално чистия въздух, вие за винаги ще се влюбите в лиричните и магнетични Родопи- планината на Орфей. Красотата на Родопите е неповторима, казват древните мъдреци.

Вилно селище Романтика форест е самобитно ваканционно място за хора, които търсят здраве и жизненост, близост с природата и неповторими преживявания. Тук има легенда, която ще чуете- легендата за Кавал тепе…

Възможност за високопланински риболов, лов, конна езда, водни спортове, колоездачни турове, фотолов на птици, билки и незабравими разходки по Еко пътеки.Селището е част от Натура 2000/екологична система от защитени зони в Европейския съюз/.

Предлага организиране и провеждане на тийм билдинг и с обучител.

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ

Вилно селище Романтика форест е разположено в района на язовир Широка поляна на 1530м надморска височина. Свежият приятно прохладен климат и големият брой слънчеви дни имат стимулиращо лечебно профилактичен ефект.

Това е едно различно селище, в уютен планински стил, в съчетание с прохладни гори и много кътчета за отмора.Намира се в близост до гр.Доспат и е на 40км. от историческият град Батак.Гостуването във вилно селище Романтика форест е идеалното решение за откриване на най-красивите пещери в България.

Селището работи целогодишно и е подходящо място за индивидуални и групови посещения, провеждане на бизнес срещи, семинари, фирмени, сватбени и фамилни тържества; подходящ е за хора търсещи грижа за своето здраве и спортен дух. Вилно селище Романтикa форест предлага 15 напълно самостоятелни двуетажни вили в алпийски стил, всяка с капацитет от 2 до 6 гости.

Първият етаж на всяка вила включва голяма всекидневна с камина, кът за отмора, кът за хранене, кухненски бокс с прибори за хранене, телевизор, хладилник, баня с душ кабина и сешоар.На вторият етаж са разположени две спални/ в 5 от вилите/ и по три спални / в 10 от вилите/.

Всяка вила има пожароизвестяване, система за охрана, вътрешен телефон, достъп до интернет и обширна веранда с барбекю, от която се разкрива панорамна и впечатляваща гледка към язовир Широка поляна. Вниманието към детайла и комфорта правят Романтика форест предпочитано място в района на Западни Родопи.

В новоизграденият стилен ресторант ще бъдете посрещнати с вкусни гозби от родопската кухня, а за по-изтънченият вкус ще ви предложим подбрани блюда.

Нашите продукти са екологично чисти и с гарантиран произход. И малките ни гости не са забравени, за тях е нашето Детско меню.Това е място за наслада и отмора, честване на семейни и корпоративни тържества.

Адрес

Нашият Адрес:

Гр. Батак, язовир Широка поляна

GPS:

41.7509012, 24.184910100000025

Телефон:
Уебсайт:
Свържете се с нас