„Ганчев” е компания, наследила 30-годишни традиции в областта на хранителната промишленост. Фирмата е лидер на пазара за детски храни в национален мащаб. Брандът е добре познат сред потребителите и се радва на тяхното доверие и лоялност.

Благодарение на изключително модерната ни производствена база, „Ганчев” гарантира изключително качествени и богати на хранителна стойност продукти, в които в максимална степен са запазени хранителните качества и ценните елементи на включените в състава плодове, зеленчуци и меса.

Храните и соковете за кърмачета са една много специфична и чувствителна материя. Предпазването на здравето на децата изисква безкомпромисно качество на продуктите, процесите и готовите опаковки. Затова ние сме в непрекъснато сътрудничество с чуждестранни институти по хранителни технологии, сертифицирани лаборатории и специалисти педиатри. Целта ни е да оптимизираме постоянно съществуващи рецептури и да разработваме нови продукти, предлагащи разнообразие в храненето, съобразено със специфичните нужди на детето в първите месеци и години от неговия растеж.

Ние сме приели за наша мисия – винаги да произвеждаме качествени и безопасни детски храни, съзнавайки огромната отговорност, която имаме към нашите деца.

В тази връзка фирма „Ганчев“ провежда целенасочена и последователна политика, в изпълнение на която се осъществява непрекъснат входящ контрол на всички суровини, производствен и краен контрол.

Фирмата разполага със собствена Лаборатория и екип от високо клалифицирани специалисти, които се грижат продуктите с марка „Ганчев“ да бъдат вкусни и безопасни. Гаранция за това е и внедрената и сертифицирана още през 2005 година Интегрирана система за управление на качеството и безопасността, съгласно международните стандарти ISO 9001 и НАССР.

БЕБЕШКИ ХРАНИ
-Пюрета
-Сокове
-Млечни каши
-Десерти
-Сухи каши
-Трапезна вода
-Инстантни чайове
-Млека

ПЕЛЕНИ

НОВИ ПРОДУКТИ
-Бебешки Клечки за Уши ГАНЧЕВ
-Бебешки Перилен Препарат , Омекотители и Препарат за Бебешки Съдове ГАНЧЕВ
-БЕБЕШКИ КРЕМ ПРОТИВ ПОДСИЧАНЕ 50г.
-Мляко за кърмачета против повръщане AR Анти-Рефлукс
-Хипоалергенно мляко – Ганчев НА 1
-Чай Копър „Ганчев”
-Чай Лека нощ „Ганчев”

ПРОМОЦИИ

Работно време

Понеделник

9:00 - 19:00

Вторник

9:00 - 19:00

Сряда

9:00 - 19:00

Четвъртък

9:00 - 19:00

Петък

9:00 - 19:00

Събота

9:00 - 18:00

Неделя

9:00 - 18:00

Адрес

Нашият Адрес:

гр.София,ж.к. Овча Купел ул.Промишлена 27

GPS:

42.6876888, 23.2498605

Телефон:
Имейл:
Уебсайт:
Свържете се с нас