Фирма Геробат е специализирана в консултация, инженеринг и доставка на клапанно регулируеми оловно-киселинни (VRLA) акумулаторни батерии, както и комплексни системи и решения от акумулаторни батерии, шкафове /стелажи/ и окабеляване, по изискване и специфични нужди на клиента.

Геробат е ексклузивен и оторизиран представител на производителя на висококачествени батерии – CSB Battery Co., с приложения в UPS индустрията, телекомуникации, възобновяеми енергийни източници, охранителна и пожароизвестителна техника, батерии за циклична употреба и много други.

Фирмата е официален представител на Fujian Minhua Power Source Co. – MHB Brand, с приложения в охранителна и пожароизвестителна техника, контрол на достъп, видеонаблюдение, UPS, телекомуникации, възобновяеми енергийни източници, батерии за циклична употреба и много други.

Геробат разполага със специалисти с повече от 15 години опит в областта на оловни-киселинните акумулаторни батерии и предлагане на професионални решения и консултации.

ДЕЙНОСТ:

Консултация, инженеринг и доставка на клапанно-регулируеми оловно-киселинни (VRLA) акумулаторни батерии, комплексни системи и решения от акумулаторни батерии, стелажи / шкафове и окабеляване. Фирмата е ексклузивен и упълномощен партньор на производителя на висококачествени акумулаторни батерии – CSB Battery Co. & Hitachi Chemical и официален представител на Fujian Minhua Power Source Co. – MHB Brand.

Комплексни системи:
– Изчисление с прецизен патентован софтуер Enersizer на CSB Battery на комплексни системи от акумулаторни батерии и стелажи/шкафове за резервация на единични UPS или паралелни групи UPS с номинална мощност 20kW-2000kW

Избор на батерии по приложение:
– UPS устройства
– Телекомуникационно оборудване
– Индустриални приложения
– Възобновяеми енергийни източници
– СОТ и пожароизвестителна техника, видеонаблюдение
– Аварийно осветление
– Батерии за мобилна техника и циклична употреба

Избор на батерии по номинален капацитет и напрежение
– Номинално напрежение на единична батерия или блок-батерия – 2V-480V
– Номинален капаците на единична батерия или блок-батерия – 1Ah-3000Ah.

Партньорство с чужди фирми:
Ексклузивен и упълномощен партньор на CSB Battery Co., съсобственост на Hitachi Chemical – Япония.
Официален представител на MHB Battery, Fujian Minhua Power Source Co.

Адрес

Нашият Адрес:

гр.София , бул. Акад. Иван Гешов 2Е, Бизнес Център Сердика, сграда 2,офис 011

GPS:

42.691306730445, 23.294783546523

Имейл:
Уебсайт:
Свържете се с нас