ЗА НАС
Данели 2000 ООД стартира дейността си през 2000 година като частна фирма и в момента е една от най-големите производители на сладкарски изделия в своя бранш.
Фирмата е наследник на съществувашия сладкарски цех към местния хлебозавод в Пазарджик и продължава производствените традиции налагани в продължение на много години, основоположник е Елена Ганчева, а малко по-късно към бизнеса се включва и сестра и Силвия, което става предпоставка за основополагането на стабилен семеен бизнес. В началото в производствения процес са ангажирани 15 човека, а сега във фирмата са наети повече от 60 човека персонал.

Фирмата е наложила две търговски марки и над 40 асортимента, всеки от които е доказал високите си вкусови качества в продължение на годините, които се произвеждат и продават на българския и международен пазар.

Маркетинг и продажби

Данели 2000 ООД е фирма , която е насочена главно към търговци на едро,кетъринг фирми, търговски вериги и др., които от своя страна са ориентирани към крайните портребители. Ние не само доставяме широка гама от продукти, но също така изпълняваме и специални клентски желания. Фирамата има добре изградена дистрибуторска мрежа, която обхваща цялата страна и работи ежедневно върху разширяванетио и. Активния ни подход към настоящите и бъдещи клиенти гарантира тяхната удовлетвореност от съвместната ни работа.

Мисия и стратегия

Данели 2000 ООД води ориентирана към бъдещето политика. Целта на фирмата е да поддържа широка гама от продукти, които да съответстват на потребителското търсене и вкусовите предпочитания на клиентите. Голямо внимание се обръща на създаването на нови продукти, инвестирането в нови и модерни технологии и удовлетворяването на потребителските очаквания. Ние отговаряме на всички законови изисквания и норми за производство на безопасни харанителни продукти. Имаме внедрен HACCP, така че нашите продукти са не само вкусни, но също така и безопасни.

УСЛУГИ

-Сладки Данели
-Торти Данели
-Брандирани продукти
-Кетъринг услуги

ДИСТРИБУТОРИ

Адрес

Нашият Адрес:

гр.Пазарджик, ул. Странджата 21

GPS:

42.1675297, 24.3215669

Телефон:
Имейл:
Уебсайт:
Свържете се с нас