Д-р Магдалена Шаламанова извършва терапевтична, хирургична, ортопедична и естетична стоматология в Ямбол. Стоматологът предлага фасетки и коронки от безметална керамика, металокерамика.

Доктор Магдалена Шаламанова е лекар – специалист по дентална медицина в град Ямбол. Стоматологът извършва за своите пациенти широк спектър от стоматологични услуги като: терапевтична, хирургична, ортопедична и естетична стоматология.

Доктор Магдалена Шаламанова извършва за своите клиенти терапевтична стоматология в своя кабинет в град Ямбол. Тази стоматология се занимава консервативното лечение на зъбите. Именно лекарите, занимаващи се с терапевтична стоматология надеждно охраняват здравето на Нашите зъби. Основната задача на специалистът по терапевтична стоматология Доктор Шаламанова се явява лечението на пулпити и кариеси.

Доктор Магдалена Шаламанова практикува:
-Терапевтична стоматология – лечение на кариеси, почистване на зъбен камък с ултразвук, лечение на венци и т.н.
-Детската стоматология е част от денталната медицина, при която зъболекарят извършва манипулации като лечение на млечни зъби, пломбиране и други услуги при пациенти – деца.
-При естетичната стоматология фокусът на предлаганите услуги пада върху процедури свързани с красивата усмивка, за която най-важното са здравите зъби.
-Ортопедичната стоматология е съсредоточена върху зъбопротезирането – като например поставяне на мостове и коронки (керамични, циркониеви, от благородни сплави и т.н.)
-Хирургична стоматология – хирургични процедури от денталната медицина като лечение на проблеми в лицево-челюстната област, лечение на корени и възпаления по зъбите, вадене на еднокоренови и многокоренови зъби и др.

В практиката на Доктор Магдалена Шаламанова хирургичната стоматология и дейност не е приоритет по простата причина, че до последно лекарят по дентална медицина се опитва да спасим зъбите на своите пациенти. Това изисква много време, търпение и професионална квалификация. Дългогодишните пациенти на Доктор Шаламанова рядко стигат до услугите на хирургията, защото посещават кабинета редовно. Стоматологът полага максимални грижи за орално здраве и профилактика на своите пациенти. Хирургичната помощ в голямата си част е неотложна изискваща бърза и компетентна намеса. Доктор

Магдалена Шаламанова извършва следната амбулаторна хирургия:
-Екстракции – вадене на постоянни и млечни зъби
-Дентална помощ при трудно израстващи мъдреци
-Кюретаж
-Инцизии
-Фасети
-Поставяне на мостове и коронки от безметална и металокерамика
-Диагностика и лечение на всякакви оплаквания от болки в зъбите, венците и устната кухина

Адрес

Нашият Адрес:

гр.Ямбол,ул.Кабиле, Бл. 36,вх. В, ет. 1, ап. 2

GPS:

42.48526040000001, 26.509523700000045

Имейл:
Свържете се с нас