Еволинк е надежден партньор за VPN услуги, колокация и облачни услуги на Балканите. Фокус на бизнеса е осигуряването на услуги от най-високо качество за много взискателни клиенти. Еволинк обслужва корпоративни клиенти и телекомуникационни оператори, които се нуждаят от надеждни услуги при гъвкави и разумни условия.

Мрежата на Еволинк в региона е известна с висока достъпност, гъстота и ниски времезакъснения. Ние винаги целим бързо и качествено осигуряване на Етернет/MPLS услуги с включени оборудване, инженерни услуги и 24/7 поддръжка.

Еволинк изгради първия си дейта център в София през 2006 година и втория през 2013 г. Еволинк предлага също IaaS и PaaS услуги.

Комбинирайки своята мрежа, дейта център и клауд, за да осигурява по-интелигентни решения, Еволинк разработи и управлява CDN платформа и се превърна в лидер в България в предоставянето на онлайн видео стрийминг услуги. Компанията получи втора награда в категорията „Най-добър доставчик на CDN услуги“ на наградите на Capacity Magazine през 2012.

Последното допълнение към портфолиото от услуги на компанията е защитата от DDoS атаки, услуга с високо търсене и значение в момента на пазара.

Компанията се стреми непрекъснато да разширява портфолиото си като разработва нови услуги и стои здраво зад името и репутацията си.

УСЛУГИ:

-Интернет
Primary Интернет
Бизнес Интернет
Интернет Локален Трафик
Remote Peering

-VPN – Виртуална частна мрежа
IP Ethernet Connect
L2 Ethernet Connect
Cloud Connect

-Колокация, дейта център услуги
Еволинк дейта център София 1
Еволинк дейта център София 2
Актуални предложения

-Видео стрийминг

Адрес

Нашият Адрес:

гр. София, ж.к. „Овча Купел ,ул. „Бързарица №16В

GPS:

42.6773689, 23.259932299999946

Имейл:
Уебсайт:
Свържете се с нас