ЗА НАС

Създаваме най-добрият ERP софтуер в България, мислим за всеки детайл на продуктите си и тяхното ползване от потребителите. Поддържаме репутацията си на доверен партньор и доставчик на компаниите, който решава техните задачи и им помага да развиват бизнеса си, в трудните условия на българския пазар.

Интегрираме новите възможности на софтуера, по най-добрия начин, за да може ползването му да е лесно, интуитивно и хората да свикват с него без особени трудности.
Пазим добрите си практики, от много различни индустрии, за да помогнем на потребителите да осъзнаят своите нужди и потребности и да им помогнем бързо и безпроблемно да започнат работа със софтуера ни.

Осигуряваме отлична поддръжка и помощ за потребителите, за да може да ползват софтуера леко, безпроблемно, а времето им да отива за полезна работа.

ПРОДУКТИ
Zeron® е софтуер за управление на бизнеса създаден с най-съвременни технологии, който се базира на нашия повече от 16 годишен опит с хиляди фирми от най-различни браншове на бизнеса.

ПОДДРЪЖКА
Поддръжката на софтуерен продукт е толкова важна, колкото и неговата функционалност и полезност за компанията. Ние в Елит Софтуер подобряваме непрекъснато нашите продукти, за да бъдат удобни до незабележимост във всекидневната ви работа.

Адрес

Нашият Адрес:

гр.София ,ул. Крум Кюлявков 15А, ет. 9, офис 17

GPS:

42.6627115, 23.353278199999977

Телефон:
Имейл:
Уебсайт:
Свържете се с нас