ЕЛСИ ООД е инженерингова компания създадена през 1990 г.

Основен предмет на дейността на дружеството е:
-Проектиране и изграждане на системи за автоматично управление на машини и технологични процеси.
-Дистрибуция на индустриални средства за автоматизация и електроапаратура НН (ниско напрежение ) от MOELLER (EATON), NEWALL, NIVELCO, LENZE, BOSCH REXROTH.
-Комплексни решения за решаване на техническите и технологични потребности на клиентите, сервизно поддържане на изградените системи за автоматично управление.
-Дистрибуция на резервни части и консумативи за CO2 лазерни режещи машини TRUMPF и BYSTRONIC, линейни енкодери и CNC системи, регулируеми електрозадвижвания, сензори за измерване на ниво и дебит в открит канал.
-Програмируеми логически контролери и индустриален софтуер.
-Регулируеми електрозадвижвания.
-Сензори и нивомери.
-Доставяне, реиновиране и изграждане оборудване за производство на шевни тръби – тръбни линии, ВЧ заваръчни генератори, летящи ножици, пакетиращи линии за тръби.

В проектирането и изграждането на системи за автоматизация използваме средства за автоматизация, сервозадвижвания и регулируеми електрозадвижвания, електроапаратура НН от MOELLER (EATON) и ALLEN BRADLEY (ROCKWELL AUTOMATION), NEWALL, BOSCH REXROTH, LENZE, NIVELCO, SIEMENS и други световноизвестни производители.
ЕЛСИ има значителен опит в изграждането на системи за управление на линии за производство на шевни тръби и на друго оборудване за тръбното производство, монтирането и въвеждането в експлоатация на ВЧ генератори за индукционно нагряване и заваряване на тръби, летящи ножици за тръбни линии.

УСЛУГИ:
-КОНСУЛТАЦИЯ
-ПРОЕКТИРАНЕ И ИЗГРАЖДАНЕ
-ИНСТАЛИРАНЕ
-ОБУЧЕНИЕ
-ПОДДРЪЖКА И СЕРВИЗ
-РЕНОВИРАНЕ НА СИСТЕМИТЕ

Адрес

Нашият Адрес:

гр.Русе , ул. Плиска 124

GPS:

43.8613003, 25.980025899999987

Имейл:
Уебсайт:
Свържете се с нас