Д-р Елка Лукарска е стоматолог, практикуващ в град Благоевград. Тя предлага стоматологични прегледи, лечение на кариес, детска стоматология и естетична дентална медицина.

Доктор Елка Лукарска е специалист по дентална медицина и практикува своята професия на територията на град Благоевград. Стоматологът предлага стоматологични прегледи, лечение на кариес, детска стоматология и естетична дентална медицина.

Стоматологични прегледи доктор Елка Лукарска
Стоматологичния преглед включва преглеждане и снемане на медицински и стоматологичен статус. По време на прегледа, зъболекарят изследва здравето на зъбите, устата, венците и езика на пациента. Редовните прегледи са от важно значение, за поддържането на добро дентално и орално здраве. Доктор Ангелова съветва хората, поне веднъж на 6 месеца да посетят личният си стоматолог.

Лечение на кариес от доктор Елка Лукарска
Зъбният кариес е доста често срещано заболяване и засяга над 90 % от хората. В кабинета на доктор Лукарска, лечението на кариесът протича леко и бързо, без болка и кървене. Основен метод, използван при лечението на кариес, това са пломбите. Пациентът може да избира между няколко вида. Материалите, от който са направени пломбите са: фотополимери, химиополимери, композити и амалгама. Предпазването от развитие на зъбен кариес е възможно с помощта на добър специалист и редовни профилактични прегледи.

Детска стоматология от доктор Елка Лукарска
Детската стоматология е посветена на поддържането на оралното здраве на юноши и деца. Първото посещение на детето при зъболекарят, трябва да бъде преди навършване на годинка. Доктор Елка Лукарска ще ви посъветва, как да почиствате детските зъбки, как да преодолеете страха на детето от посещението при стоматолог и каква профилактика да извършвате срещу кариес.

За да бъде красива и сияйна Вашата усмивка, за да имате здрави и бели зъби без кариеси, доктор Ангелова съветва своите пациенти да следят редовно здравословното състояние на устната кухина. Кабинетът на Доктор Елка Лукарска е оборудван с модерна апаратура и в него пациентите получат индивидуално отношение и качествено лечение.

Адрес

Нашият Адрес:

гр.Благоевград,ул. Тодор Александров 19,каб.414

GPS:

42.0195655, 23.0996411

Телефон:
Имейл:
Уебсайт:

-