ЗА НАС

Фирма ЗЛАТЕН МЕРКУРИЙ ПЛЮС е създадена през 2001 година и е със 100% процентово българско участие. Представител е на Американският химически концерн GOLD EAGLE, на Германският гигант CTP и холандският PETROMARK.
Основана през второто полугодие на 2001 година фирмата предлага широк спектър автомобилни добавки и услуги като амбициите на управителя и Димитър Миланов са да повиши качеството на предлаганите услу ЗЛАТЕН МЕРКУРИЙ ПЛЮС ги и да увеличи предлаганата гама автомобилни добавки.

Основен принцип в дейността на фирмата е да се съобразява с конкретните условия и изисквания на клиентите и да им предоставя услуги, които отчитат необходимите им нужди.

Едва ли някой се съмнява ,че в бъдеще технологиите ще играят все по важна роля в автомобилите.Темповете на развитие са главозамайващи.

В желанието си да предложим още по-добри про ЗЛАТЕН МЕРКУРИЙ ПЛЮС дукти, настрана остава въпросът дали успяваме да ги приложим ефективно и да извлечем максимална полза от тях.

Развитието и успехът на един бизнес днес до голяма степен се определя от прилагането на нови технологии и от тяхната ефективност.

При нас освен, че ще получите необходимата ви автомобилна, мото или добавка за лодки, но и ще получите информацията от която се нуждаете начини на употреба, препоръки.

ПРОДУКТИ

Ceramic
SPLITFIRE CERAMIC BOOSTER
КЕРАМИЧНО ЗАЩИТНО ПОКРИТИЕ ЗА ДВИГАТЕЛИ – SF-1320
– Повишава изходната мощност на двигателя
– Намалява разхода на гориво
– Намалява разхода на масло
– Подобрява запалването на двигателя при студено време
– Намалява шума на двигателя
– Намалява количеството на отработените газове (CO и HC)
– Намалява работната температура на маслото
– Гарантирано действие минимум 75 000 км
GoldEagle
Motul
SplitFire

Адрес

Нашият Адрес:

гр.София, ул. Странджа 92-96

GPS:

42.7032798, 23.313097500000026

Телефон:
Уебсайт:
Свържете се с нас