ЗА НАС

Инфостар ООД – сервиз на принтери. Притежава официални сертификати удостоверяващи правата ни на сервиз, сервизна документация и резервни части за всички модели от следните марки принтери:
– ompuprint
– Genicom
– Lexmark
– Mannesmann-Tally
– OKI Printronix

Допълнително притежава сервизна документация и резервни части за всички модели от следните марки:
– Apple
– Data products
– Epson
– Hewlett-Packard
– Videoton
– Xerox

Инфостар ООД е основана през 1992 год. и е специализирана за гаранционен и следгаранционен техниччески сервиз на принтери. Предметът на дейност е само абонаментен сервиз, профилактика и ремонт на дефектните блокове, модули и възли, а не продажба на скъпи резервни части, каквато е политиката на вносителите. Фирмата извършва ремонти само на принтери, за които притежава пълна сервизна документация и договореност за доставка на резервни части от производителя.

За да няма конфликт на интереси не се занимава с продажби на консумативи и резервни части, което им позволява да извършва дейността си за различни фирми производители и вносители без да има конфликт на интереси.

Седалището на фирмата е в София и в нея работят висококвалифицирани и сертифицирани сервизни специалисти. Обслужването на клиентите им – периодични профилактики, дребни ремонти, консултации и др. се извършва на място във всяка една точка в страната. Само сериозни ремонти се извършват в София, където разполагат с пълен набор сервизна техническа документация, склад резервни части и добре оборудвана работилница. Инфостар поддържа дежурни аварийни екипи 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, 365 дни в годината.

Адрес

Нашият Адрес:

гр.София ,Зона Б-5 Бл.3

GPS:

42.6965874, 23.308176300000014

Телефон:
Уебсайт:
Свържете се с нас