Фамилната фабрика с 90-годишен опит, предаван от поколение на поколение, е в състояние да разбере нуждите и целите на всеки бизнес. “Чайка” е компания, която съществува от времето, когато терминът “ноу-хау” се описваше с простичкото, но натоварено със смисъл, словосъчетание “да знаеш и да можеш”. Богатата история ѝ позволява да познава българския пазар в детайли и да предлага само най-добрите решения на своите клиенти.

Всяка опаковка, изработена от “Чайка” – от дизайн до изработка.
След години упорит труд малката работилница от Варна съумява да се превърне във важен партньор на фирми с различна сфера на дейност. Продукцията на компанията обхваща не само българския пазар – част от нея се изнася и в чужбина.

“Чайка” е единственото предприятие в България, което произвежда уплътнители за кутии с шоколадови бонбони. Те се наричат още “възглавнички” и могат да бъдат бели, с едноцветен “пръснат” флексо печат и различни геометрични форми.

“Чайка” знае колко важна е природата за всички същества и прави всичко възможно да не ѝ вреди. Ето защо използва иновативна за България парна система, намаляваща разходите на газ, както и нивото на вредните емисии.

ПРОДУКЦИЯ

Адрес

Нашият Адрес:

гр.Варна,Западна Индустриална Зона,ул. Атанас Москов 14

GPS:

43.22336470217872, 27.85699086137697

Телефон:
Имейл:
Уебсайт:
Свържете се с нас