ЗА НАС

Киоск България ООД е една от малкото български фирми производител и доставчик на компютърни терминали за обществен достъп до информация и интернет или така неречените киоски.

В развитите страни киоските са вече задължителна част от повечето публично-обществени сгради като летища, гари, учебни и здравни заведения, търговски центрове, банки, хотели и др.
В България познаваемостта за киоск терминалите е все още слаба, но предвид предимствата и възможностите, които осигуряват, замествайки не един информационен пункт, в близко бъдеще ще ги срещаме все по-често.
Настоящата дейност на Киоск България започва в началото на 2008 година, като логично продължение на дотогава извършваната дългогодишна търговия с компютри и компютърни компоненти. Екипът на Киоск България се състои от опитни специалисти, доказващи, че в България може да се работи с високо качество и да се постигат стандартите на технологично развитите страни.

В периода от 2008 до 2011 година бяха разработени няколко модела киоск терминали, отговарящи напълно на редица международно признати стандарти, а през 2012 година KIOSKY стана основната търговска марка на Киоск България ООД.
Мисия
Придържайки се към целите за развитие на фирмата в краткосрочен и дългосрочен план, да достигнем по-добра познаваемост за киоск терминалите в България чрез пълноценно консултиране и лоялни продажби.
Цели
-Запознаване на обществени институции, търговски организации и потребителите с дейността ни, доказвайки необходимостта от употребата на високи технологии

-Да бъдем за клиентите не просто изпълнители на тяхното задание, а техен доверен консултант и дългосрочен партньор, защото добре знаем, че доволният клиент е най-добрата реклама

-Удовлетворяване на пазарните нужди от киоск устройства, изпреварвайки тяхното търсене в България

Киоски

Приложение
-Търговски центрове и магазини
-Държавна администрация
-Образование
-Изложения и събития
-Комуникации
-Хотели и ресторанти
-Здравеопазване
-Музеи и библиотеки
-Банки и финансови институции

Технологии
-Тъчскрийн монитори
-Софтуер за киоски
-Метални клавиатури
-Принтери
-Баркод скенери
-Картови и RFID четци

Адрес

Нашият Адрес:

гр.Шумен ,Южен бряг, Блок 3

GPS:

43.27802519999999, 26.9332177

Телефон:
Имейл:
Уебсайт:
Свържете се с нас