ЗА НАС

Конна база „Адгор” се намира в непосредствена близост до София, в изключително красив екологично чист район с вълнуваща панорама към четири планини – Рила, Верила, Витоша и Плана. В базата се предлагат уроци по езда както за абсолютно начинаещи, така и за напреднали ездачи. Голяма част от дейността ни заема обучението по езда, което е базирано на специално разработена обучителна програма.

Конна база „Адгор” е първото място в България, където са въведени методите и практиките на Natural horsemanship (естествени отношения между човека и коня), работата от земя с конете и обучението им, основаващо се на естествените им взаимоотношения в стадото.

Основният приоритет за нас е безопасността ви по време на езда. Имаме дългогодишен опит в ездата за деца, за които редовно се организират групови посещения и зелени училища.


Конна база „Адгор“ е единственото място в България, където ездачи и коне се обучават в Western езда. Основните дисциплини от Western ездата: Трейл (Trail), Роупинг (Ranch roping) и Рейнинг (Reining) са широко застъпени при нас.


Обширните ни пасища и прекрасните условия за отглеждане на коне ви дават възможност да се възползвате от пансиона за коне, който предлагаме.

Конна база “Адгор” предлагa:
бучение на ездача
бучение на коне
Пансион за коне

Адрес

Нашият Адрес:

гр.София,между в.з. Ярема и с. Ковачевци,

GPS:

42.476225, 23.33223099999998

Телефон:
Имейл:
Уебсайт:
Свържете се с нас