Corte Diletto е компания, който се занимава с производство и търговия на висококачествени храни. Нашите продукти се предлагат както в хотели, ресторанти и кафенета, така и през магазини във всяка една точка на България. Имаме добре развита търговска мрежа от директни клиенти и дистрибутори из цялата страна.

ПРОДУКТИ:

Arcobaleno е марка сладолед и сладоледени продукти, специализирани за професионална употреба в хотели, ресторанти и кафенета. Сладоледът е приготвен изцяло по италианска рецепта и се класифицира в индустрията като „премиум сладолед“ с плътна структура, което го прави уникален за ХоРеКа пазара в България. Опитайте сладолед Arcobaleno и веднага ще усетите разликата – той е плътен и се топи бавно, не оставя в устата прекалено сладък, леден или „изкуствен“ вкус.

Селекцията от продукти под марката Arcobaleno са специално разработени, така че да отговорят максимално на нуждите на нашите клиенти – хотели, ресторанти, сладкарници, кафета, пицарии.

Arcobaleno не е просто сладолед – това е цялостна концепция за работа със сладоледени продукти, която работи!
Повече за Arcobaleno на www.arcobaleno.bg

Кафе illy

Кафе illy безспорно е най-доброто кафе в света. С над 80 години традиции, кафе illy се предлага в над 140 страни. illy произвежда една-единствена марка, съставена от 9 вида 100% висококачествено кафе арабика и го прави достъпно в различни формати. Този избор гарантира постоянното качество, с което се отличава марката illy, осигурявайки постоянен аромат и вкус. Зелените зърна кафе са специално подбрани директно от най-добрите плантации в Бразилия, Централна Америка, Индия и Африка, след което са подложени на 114 процедури за контрол на качеството преди да бъдат продадени.

От първата глътка богатият аромат на illy и отличителният му вкус доставят автентичното усещане на италианското кафе. А за тези, които се наслаждават на удоволствието от пенесто капучино, приготовлението на най-доброто започва с перфектна доза еспресо.

Кофеинът, който се съдържа в сорта арабика, е до 1,7%, което е три пъти по-малко от съдържанието му в сорта робуста. Затова човешкият организъм може да абсорбира до 8 чаши еспресо арабика на ден и едва под 4 робуста!

Повече за Кафе illy на www.illy-bg.com

Coppa della Maga

Coppa della Maga (от италиански „Купичката на магьосницата“) е марка изискан сладолед от изцяло естествени съставки. Приготвя се с истинско прясно мляко и сметана, а вместо захар използваме сладостта на билката стевия, благодарение на която и намалихме калоричността. Coppa della Maga НЕ СЪДЪРЖА консерванти, изкуствени аромати, оцветители и хидрогенирани растителни мазнини. Отличава се с изключително високо качество на вкус, на вложени съставки, визия и опаковки. Това е сладолед, който няма аналог на българския пазар.

Марката стартира с 6те най-популярни и обичани вкуса от любителите на леденото изкушение в опаковки от 500 мл: Classic Vanilla, Strawberry, Crispy Caramel, Cherry & Cream, Double Chocolate, Pistachio.

Coppa della Maga e концепция, разработена както за хората, които истински обичат хубавия сладолед, така и тези, които търсят и купуват висококачествена храна за тях и тяхното семейство.

Посетете магическия свят на Coppa della Maga на www.coppadellamaga.com

Адрес

Нашият Адрес:

гр.София бул. Акад. Иван Евст. Гешов 2Е сграда 3

GPS:

42.691163, 23.294587999999976

Уебсайт:
Свържете се с нас