Фирма Косер е директен вносител на авточасти, произведени по съвременни технологии, съгласувани с европейските и световни стандарти за качество. Дейността си започва през 1990г., като едноличен търговец, внасяйки резервни части от Полша. Първия си магазин отваря в град Варна. В него са се предлагали предимно авточасти за разпространените тогава вартбург и трабант. В последствие фирмата започва да внася части и от други държави – Германия, Унгария, Чехия и други.

Дефицитът на качествени авточасти у нас и коректността на фирмата към клиентите, водят до нейното разрастване и откриване на верига магазини в страната.

В края на 2004г. ЕТ Косер е преобразувана в акционерно дружество. Богатият търговски опит и проучването на пазара, водят до откриването на 50 нови обекта.
Днес фирмата е сред лидерите на българския пазар за авточасти. Предлагаме над 100 марки на утвърдени производители от Европа, Азия и Америка. Имаме разработена широка мрежа от търговски обекти в 35 града от цялата страна и в чужбина. Фирмата е с много добре развита логистика между всички магазини и централните складови бази във Варна, Ивански-Шумен, София, Пловдив, Плевен.

Фирма Косер разширява търговската си мрежа и на сръбския пазар, като от скоро отвори обект и в Белград.

През годините „Косер” устоява строги принципи:
-Коректност – благодарение на името, което фирмата си изгради, редица световно известни фирми производители на авточасти ни се довериха и ни направиха изключителен и официален представител за страната. Днес ние работим с близо 50 водещи компании, признати в цял свят.
-Качество – всеки един артикул е с гарантирано качество, доказателство за това са лицензи и сертификати, отговарящи на съвременните европейски и световни стандарти.
-Професионализъм – днес във фирмата работят над 250 квалифицирани служители, които дават своевременни и точни съвети за верния избор в широката гама от предлагани продукти.
-Грижа за клиента – в своята дългогодишна практика фирма „Косер”, непрестанно се вслушва в нуждите на пазара, затова екипът от специалисти по маркетингов анализ и статистици, съобразявайки се с нуждите на българския пазар, търсят и предлагат високо качество на авточасти на най-добри цени за потребителите.

ПРОДУКТИ

Ауспуси и аксесоари
Гарнитури и семеринги
Горивна уредба
Гориво и смазочни материали
Гуми
Датчици
Дизелова система
Едрогабаритни
Ел. система
Жила
Запалителна система
Инструменти
Климатична уредба
Оборудване и аксесоари
Охладителна уредба
Ремъци
Спирачна уредба
Трансмисия
Филтри
Ходова част
Части на двигател

МАГАЗИННА МРЕЖА В СТРАНАТА

Адрес

Нашият Адрес:

гр.Варна,бул. Цар Освободител 124

GPS:

43.2297298, 27.900841300000025

Телефон:
Имейл:
Уебсайт:
Свържете се с нас