ЗА НАС

Професионални решения, съчетани с максимално високо качество е това, което можете да очаквате от Лазурит 94 АД в областта на репарирането на автомобили и тежкотоварни превозни средства. Нашата цел е да подпомогнем клиентите ни в постигането на най-добрите резултати чрез материалите на Лазурит и предлаганите от нас услуги и най-модерни технологии.
Търговската марка Лазурит принадлежи на най-голямата химическа компания в света – BASF. Концернът е глобален партньор на значителна част от световните производители на автомобили. Автобоите на Лазурит имат одобрението на повечето водещи автомобилни производители, както по отношение на тяхното серийно боядисване, така и във връзка с тяхното последващо репариране. Продуктите на Лазурит са предпочитани от тях заради технологичните им предимства и икономичност при използването им.

Лазурит 94 АД има възможност да Ви предложи първокласни продукти и системи за постигане на забележителни резултати при извършването на репаратурна дейност. В тази връзка програмата за управление Ratio Concept – plus доставя обширни възможности за избор на инструменти, които могат да бъдат използвани прецизно във Вашия бизнес.
Програмата включва няколко отделни модула:
– Оптимизация на процесите
– Одит на сервиза
– Компютърно проектиране на сервиз
– Profit Мanager Pro
– Бизнес семинари
– Ratio-Repair-Shop

Характерна черта на Ratio Concept – plus е едновременното акцентиране върху техническата и административната страна от дейността на всеки автосервиз.
Лазурит 94 АД доставя комплексни решения за автосервизи.

ПРОДУКТИ

УСЛУГИ
-Технологични одити на ТБО
-Оптимизация на процеса и разходите
-Професионалният софтуер за оптимален мениджмънт на цветовете и материалите е идеалният мениджмънт-инструмент за повишаване на капацитета във вашия сервиз.
-Проектиране на процеса – ново строителство или реконструкция

Работно време

Понеделник

08:30-17:00

Вторник

08:30-17:00

Сряда

08:30-17:00

Четвъртък

08:30-17:00

Петък

08:30-17:00

Събота

Почивен ден

Неделя

Почивен ден

Адрес

Нашият Адрес:

гр.София, бул. Ботевградско шосе 282

GPS:

42.7056964, 23.3998892

Телефон:
Имейл:
Уебсайт: