ЗА НАС

„Ламборджа“ е ловна резиденция, разположена в близост до живописния язвир „Искър“ и на 25 мин от дивата гора на ловно стопанство „Тервел“, само на 30 мин път от гр. Варна, България

„Ламборджа“ е изградена в изискан аристократичен стил, осигуряващ спокойствие и възможности за почивка в комфорт и удобства, способни да задоволят и най-изтънчения вкус.

Съчетанието на автентични традиции и бутиков съвременен лукс създават неповторим уют в стаите и апартаментите за гости на ловна резиденция „Ламборджа“.

Запомнящата се градина в двора на комплекса е изпълнена със специално селектирани редки растения, обагрящи и изпълващи с уханието си двора и живописния водопад, който пред очите ви се преобразява в кристално чисто поточе и езеро… Романтичeн мост допълва усещането за вълшебно място, което ви позволява да сте властелини на Времето.

В изисканите трапезарии на резиденцията ще се срещнете с кулинарни изкушения, създадени от изкусен майстор, владеещ уменията на старите добруджанци.

В ловната резиденция може да намерите спокойствие в приятната атмосфера на открития басейн и джакузи или в сауната и салона за релаксиращ масаж.

За любителите на активна почивка, освен незабравими преживявания на успешен лов и риболов са предвидени и стрелба по панички, разходка с УТВ или файтон, конна езда и гарантиран интернет достъп за всички, които не могат да се отделят от мрежата.

ЛОВ
РИБОЛОВ
АТРАКЦИОНИ
ПА

Адрес

Нашият Адрес:

област Варна,Ламборджа

GPS:

43.2046477, 27.910548800000015

Телефон:
Имейл:
Уебсайт:
Свържете се с нас