ЗА НАС

Механа „Хъшове“ е отворена през месец януари 2000 г. и е разположена в самото сърце на Велико Търново, създадена по каноните на местната архитектурна традиция, интериорът е изцяло в стил „дърво, камък и метал“.

Разположена на три нива – механа Хъшове ще ви впечатли с простора си, а също и с голяма камина, която създава уют и неповторима атмосфера. Съвременното оборудване включва пълна климатизация и аспирация на помещенията, включително и „въздушна завеса“ на входа. Вашето удобство е гарантирано в незадимена и комфортна обстановка дори и в ранните сутрешни часове. Подбраният професионално оркестър в комбинация с модерната озвучителна система допринася за отличното настроение.

В „Хъшове“ ви очакват весели и запомнящи се вечери с традиционната местна кухня, като в същото време бихте могли да опитате и кухня от други краища на България, като всичко това е комбинирано с добро и бързо обслужване. Със своите 150 места и гъвкава ценова политика, „Хъшове“ е предпочитан партньор от български и чужди туроператори за изхранване на организирани туристи. Обстановката е подходяща за организиране на банкети, семейни тържества, сватби, другарски срещи, рождени дни, бизнес вечери, частни партита и т. н.

Хладно през лятото и уютно до камината през зимата, тук ще се почувствате удобно и приятно, наслаждавайки се на незабравими мигове с приятели, колеги, близки.
Приятната обстановка, вкусните ястия и професионалното обслужване са сами по себе си предпоставка за едно прекрасно изживяване.

В центъра на гр. Велико Търново се намира най – колоритната механа в града – механа „Хъшове“. Механата разполага с 150 места, разположени в две зали на три нива и VIP сепарета с обща площ 250 м2. Приятно ще Ви учуди богатата колекция от специални вина и ракии. В менюто присъства истинска национална кухня, чийто вид и вкус ще Ви завладее. За обяд се приготвят вкусни и разнообразни готвени ястия. За групи са изготвени примерни менюта, които можете да заявите предварително.

ГАЛЕРИЯ

ПРАЗНИЧНИ ПАКЕТИ

КУХНЯ

Основно меню:
-Салати
-Предястия
-Скара
-Специалитети
-Сачове
-Напитки – ракии, вина, марков алкохол
-Десерти
Механа Хъшове може да приготви избрани национални гозби по предварителна заявка:
-пълнено прасенце
-пълнено агне
-пълнена пуйка и др.

Работно време

Понеделник

17:00-1:00

Вторник

17:00-1:00

Сряда

17:00-1:00

Четвъртък

17:00-1:00

Петък

17:00-1:00

Събота

17:00-1:00

Неделя

Почивен ден

Адрес

Нашият Адрес:

гр.Велико Търново ул. Независимост 3

GPS:

43.0843772, 25.635046999999986

Телефон:
Имейл:
Уебсайт:
Свържете се с нас