„ХОТЕЛСКИ КОМПЛЕКС МОНТЕСИТО“ е разположен на югоизточния вход на гр.София, непосредствено на основния булевард – Цариградско шосе, водещ до центъра на града, в близост до летище София, Бизнес Парк и Международен Конгресен и Експо Център София. Движейки се по основните булеварди лесно бихте достигнали центъра за ок. 10-15 мин. Същевременно до летище София са нужни ок. 5 мин. Централна ЖП и Автогара София отстоят на ок. 16 км.

Изящен и уютен „ХОТЕЛСКИ КОМПЛЕКС МОНТЕСИТО“ ще Ви изненада с елегантен стил и луксозен интериор.
Хотелът разполага с:

-5 етажа с 101 стаи, съдържащи 200 легла
-Стандартни стаи със спалня и отделни легла
-Луксозни стаи със спалня и отделни легла
-Климатик
-Сейф
-Телефон
-Безжичен интернет достъп
-Система за електронно заключване
-Кабелна телевизия
-Баня с душ

-2 асансьора
-Room Service – от 11 до 23часа
-Пране и химическо чистене
-Безжичен интернет достъп
-Паркинг
-Сейф
-Лекар на повикване
-Коли под наем
-Турове и екскурзии
-Плащане с кредитна карта: Visa, Master Card, Euro Card, Maestro, Amex

Сватба в Montecito
ТУК ПРАЗНИКЪТ ВИ ЩЕ СЕ ПРЕВЪРНЕ В НЕЗАБРАВИМА ПРИКАЗКА
Ресторант “Montecito” ще Ви очарова със стилна и изискана обстановка, неповторим дизайн, лукс, романтика и същевременно уют. Ресторантът разполага с 300 места в основния салон и 150 места в лятна градина.

Проектиран е специално за сватби, с голям дансинг, и видимост от всяко място към него. Гостите могат да наблюдават всички ритуали и младоженците от мястото си. Атракция е отваряемия покрив над дансинга – танцувате под звездите или наблюдавате зарята, която често правим по празници. Разполагаме с няколко вида сватбена украса, която може да ползвате по Ваше желание безплатно. Ще Ви предложим да подберете по Ваш вкус меню от разнообразните ни Сватбените пакети, с цени за всякакъв бюджет.

НОВО!!! През април 2014 година открихме нова мултифункционална зала „Montecito Hall“ 385 кв.м. с височина 6 метра с впечатляващ дизайн, която ще разполага с още 300 места. Залата на ресторанта и мултифункционална зала ще имат възможност да се обединяват в една зала и ще разполага с 550 места.

Младоженците получават бонус – безплатна нощувка в нашия хотел, а техните гости ползват преференциални цени за настаняване в хотела.

Денят на Вашата сватба минава като миг . От трепетното вричане и първия танц, до края на нощта. Затова трябва да бъде съвършен. Посвещаваме този ден на Вас. Доверете се на богатия ни опит и професионализъм – ние ще го превърнем в незабравима приказка, която да остави следа в сърцата Ви. Копнеем да осъществим мечтите Ви и да бъдем част от нещо красиво и истинско. Всичко което правим, го правим за вас с Любов.

Детски кът Montecito Kids
ИГРАЙ И ЩУРЕЙ
Детски кът и парти център „MONTECITO KIDS“ отвори врати. Детският кът е на два етажа с площ 370 кв. м. На първия етаж е разположена зоната за игри – голямо комбинирано съоръжение, множество играчки на различна тематика, разполагаме и с отделена зона за по- малките деца.

За вашите деца ще се погрижат усмихнатите ни аниматори, които ще ги забавляват с много игри и ателиета по интереси – рисуване на картини с пясък, оцветяване на фигурки от гипс и дърво, изработване и оцветяване на фигури от солено тесто, изработване на бижута от мъниста и макарони и много други.

Открит Басейн в София
ЗАРЕДИ СЕ С ВАКАНЦИОННО НАСТРОЕНИЕ
Басейн MONTECITO***

Като оазис в динамичното ежедневие, откритият басейн предлага усещането за ваканция. С площ от 315 кв.м. и детски басейн е изключително подходящ за отмора и забавление на цялото семейство.

Входът за гости на хотела е безплатен.

Работно време: 09.00 – 19.00 ч.

Адрес

Нашият Адрес:

гр. София, бул. Цариградско шосе 357

GPS:

42.6385954, 23.413534099999993

Уебсайт:
Свържете се с нас