ЗА НАС

В М Кар Варна знаем, че грижата за вашия автомобил не приключва с неговата покупка. Ние ще се погрижим да бъдете обслужени професионално без значение дали търсите нов модел BMW, MINI или BMW Motorrad, сертифициран употребяван автомобил или искате да сервизирате своя автомобил и да закупите резервни части. Ние оставаме след себе си само доволни клиенти.
Официален дилър на BMW, MINI и BMW Motorrad

Компанията М Кар Варна ООД стартира дейността си през втората половина на 2002 г., след сключване на договор за представителство.
В края на 2006 г. станахме оторизиран представител на автомобилите BMW и резервните части за тях с подписването на нов договор за представителство директно с BMW AG, Германия.
През октомври 2012 сключихме договор за обслужване на автомобили с марката MINI.
След изграждането на сградата, където се намира Авторепаратурния ни сервиз, М Кар Варна има възможността да извършва пълния пакет сервизни и ремонтни услуги по автомобилите от марките BMW и MINI, а по-точно: диагностика, гаранционно и извънгаранционно обслужване, ремонти по двигател, скоростни кутии, ходова част, ел. инсталация и оборудване, подмяна на резервни части, тенекеджийски услуги, възстановяване, ремонт и боядисване на увредени детайли от купето на автомобила.
М Кар Варна има сключени договори като Доверен сервиз с повечето застрахователи в страната.
От 2009 г. разполагаме с център за излагане и продажба на сертифицирани употребявани автомобили. През месец август същата година преминахме успешно одит от BMW AG, и от септември 2009 г. подписахме договор с тях за доставка и предлагане на автомобили по програмата BMW Premium Selection.
От есента на 2016 г., М Кар Варна вече е с обновен шоурум и BMW Motorrad представителство.
Винаги сте добре дошли в автосалона на М Кар Варна, за да споделим заедно радостта от шофирането.

УСЛУГИ
-СЕРВИЗНО ОБСЛУЖВАНЕ
Когато купувате BMW, вие не само избирате динамично управление и удоволствие от шофирането, но също така и перфектно обслужване и всеобхватна грижа. Независимо дали става дума за поддръжка, проверка или ремонти – можете да разчитате на отличните познания на нашите специалисти.
Избрани услуги:
Проверка и поддръжка
Механични и електрически ремонти
Авторепаратура и бояджийски услуги
Грижа и козметични ремонти
Актуализиране и подобрения

-ЧАСТИ И АКСЕСОАРИ
Прецизност и функционалност до най-малкия детайл: оригиналните части на BMW са обект на същите стандарти на качество като автомобилите BMW – от планиране на изработката до осигуряване на качеството. Прецизността и високото качество на изработка на всяка оригинална част на BMW гарантира, че всички компоненти във вашето BMW работят перфектно заедно – за оптимална динамика, максимална безопасност и дълготрайност.
А понякога не само вашето BMW се нуждае от малко освежаване. С BMW Лайфстайл можете да откриете правилните аксесоари за вас – от слънчеви очила до чанти, якета и други.

-ФИНАНСОВИ УСЛУГИ
Повече от десетилетие BMW Финансови услуги е посветено да предоставя на клиентите на BMW типа продукти и професионални, ефективни услуги, които са необходими, за да бъде направен преходът от автосалона до магистралата едновременно приятен и запомнящ се. Независимо дали се интересувате от нов или употребяван автомобил BMW, ние сме на разположение, за да ви предложим гама от удобни програми за лизинг.

ПРОДУКТИ
-BMW М модел
-BMW Серия 1
-BMW Серия 2
-BMW Серия 3
-BMW Серия 4
-BMW Серия 5
-BMW Серия 6
-BMW Серия 7
-BMW Серия X
-BMW Z4

Работно време

Понеделник

09:00 - 18:00

Вторник

09:00 - 18:00

Сряда

09:00 - 18:00

Четвъртък

09:00 - 18:00

Петък

09:00 - 18:00

Събота

10:00 - 15:00

Неделя

Почивен ден

Адрес

Нашият Адрес:

гр.Варна, бул. Владислав Варненчик 320

GPS:

43.2216715, 27.8758141

Телефон:
Уебсайт:
Свържете се с нас