ЗА НАС

„НОВАТЕХ“ ЕООД оперира на телекомуникационния пазар от 1999 година. фирматаНие сме един от първите доставчици на телекомуникационни услуги на територията на България.

Нашата компания извършва изграждане и поддръжка на комуникационни мрежи, продажба на лаптопи, компютри и компоненти, компютърна и мрежова поддръжка за корпоративни и частни клиенти, изграждане на системи за аудио и видео наблюдение, изграждане и поддръжка на уеб страници, колокация на сървъри в специално обособени помещения. Ние сме дистрибутор от първо ниво на всички вносители на компютърна и телекомуникационна техника за България.

колективКолективът на фирмата е съставен от млади и перспективни специалисти, които са с дългогодишен опит в областа на телекомуникационните услуги.

Задължение на всеки един от нас е да се грижим за нашите клиенти, така че те да получават качествени услуги, бързо и коректно обслужване.

мрежиТелекомуникационните услуги, които предлага нашата фирма, са гарантирани от дългогодишния ни опит в тази сфера. Нашите решения както при проектирането, така и при изграждането на телекомуникационни мрежи и структурно окабеляване, са базирани на най-новите технологии и на доказани продукти от водещите

Адрес

Нашият Адрес:

гр.София ,Дружба-2 бл.304 търговска зала 1

GPS:

42.648559, 23.40874299999996

Телефон:
Имейл:
Уебсайт:
Свържете се с нас