Фирма Нова Лифт БГ ООД е със седалище град София и е регистрирана през 2010 година.
Фирмата предлага своите продукти и услуги както на територията на Република България, така и в чужбина.

Предметът на дейност на Нова Лифт БГ ООД е свързан с търговия със замразени тестени изделия от гръцката кухня, зърно, фуражни култури и брашно.

Нова Лифт БГ ООД се е утвърдила на българския пазар като коректен партньор на фирми лидери в областта на производството и търговията със замразени тестени изделия от гръцката кухня, брашно, житни култури и фуражи. Фирмата предлага богат асортимент от гръцки закуски, пици, сладкарски изделия, баници и т.н.

Трайните партньорства се изграждат чрез задоволяване на всички изисквания на клиентите, според техните възможности и предпочитания. По този начин Нова Лифт непрекъснато разширява своя кръг от лоялни клиенти.

Нова Лифт БГ ООД е регистрирана като агенция за зърнопроизводство и извършва търговия със зърно, брашно и фуражи, което изнася от България за Гърция. Поради своето високо качество, българското брашно намира широко разпространение и е търсен продукт на гръцкия пазар.

Представяме ви основните направления, по които фирмата ни извършва търговска дейност:
-Видовете зърно, предлагани от фирмата, са пшеница, царевица и ечемик.
-Фуражите, с които Нова Лифт търгува са овес и трици.
-Брашното е от всички типове, включително и специални брашна. Използва се за производството на хляб, баници, козунаци и т.н.

ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО СЪС ЗЪРНО,БРАШНО И ФУРАЖИ:
Нова Лифт БГ ООД извършва единствено търговия на едро със зърно и брашно, както и с фуражи, трици и замразени тестени изделия. За да покрие нуждите си по извършване на тази дейност, фирмата притежава собствени складови бази.

ТЕСТЕНИ ИЗДЕЛИЯ (ЗАМРАЗЕНИ ХРАНИ) от Нова Лифт БГ ООД:
Нова Лифт БГ ООД е дистрибутор на гръцка фирма, чиито замразени тестени изделия предлага на българския пазар. Фирмата има необходимото разрешение за търговия със замразени храни, издадено от БАБХ (Българската агенция по безопасност на храните).

Нова Лифт предлага своите замразени тестени продукти на търговци на едро и също така извършва зареждане на магазини, с които е в партньорски отношения. Фирмата разполага със складове и разнообразни решения за търговците, от които те могат да изберат най-подходящото за своя бизнес.

ЗАМРАЗЕНИ ТЕСТЕНИ ИЗДЕЛИЯ ОТ Нова Лифт БГ ООД

Замразените тестени изделия от Нова Лифт БГ ООД са основно следните разновидности:
-баница с крем в различни грамажи – 200 гр., 400 гр., 500 гр., 1500 гр.
-кроасани
-други видове баници
-други видове тестени изделия

Фирмата предлага и транстпорт и доставка на своите продукти за търговци на едро.

Адрес

Нашият Адрес:

р. София, ул. Пирински проход 47

GPS:

42.67102149999999, 23.29065730000002

Телефон:
Имейл:
Уебсайт:
Свържете се с нас