ЗА НАС

“Огнена хризантема” ЕООД се занимава с изпълнение на взривни работи, специални взривни работи, специални пиротехнически ефекти за филмопроизводството, сценична пиротехника, украси с балони.

Ние сме първата частна лицензирана фирма в България за проектиране, дизайн и реализация на шоута с професионални фойерверки.

Фирмата е основана през 1993 година в гр. Панагюрище и е първата частна фирма с редовно заверен държавен лиценз в България.

Основният предмет на дейност са пиротехническите ефекти – празнични професионални фойерверки /зари/; увеселителни фойерверки за концерти, шоу спектакли и партита; сценична пиротехника за изяви на закрито; специални пироефекти за рекламни и музикални видеоклипове, киното и телевизията; проектиране и изпълняване на взривни работи и специални взривни работи при утежнени условия в населени места и промишлени обекти.

“Огнена хризантема” предлага в зависимост от часа /през деня или вечерно време/ и мястото на тържеството /в зала или на открито/ комбинации от различни видове ефекти на високата и ниската пиротехника, на които ще могат да се насладят възможно най-голям брой зрители.

ПИРОТЕХНИКА
В нашите складове имаме постоянна наличност на богата гама от висококачествени пироизделия. Винаги сме в готовност да задоволим желанията на клиентите, поради което поддържаме количества от основните класове най-употребявани фойерверки:

Адрес

Нашият Адрес:

гр.Панагюрище, ул. Макгахан 2А

GPS:

42.5029, 24.187599999999975

Телефон:
Свържете се с нас