Паплог е модерен логистичен център и хъб от Западна Европа за Близкия и Среден Изток. С изграждането на най-новия си терминал Паплог разполага с 7000 палетни места в темперирани складове, част от които са лицензирани за складиране на над 20 групи хранителни стоки.

Паплог извършва следните логистични услуги:

– Складиране

ПапЛог ЕООД разполага с 4200 м ² покрити и 2000 м ² открити складови площи.Нашите складове са оборудвани със стелажи и „Drive – in“ системи.Част от складовете са лицензирани за складиране на хранителни продукти;
От 2000 г. Cappelen Logistics предлага широка гама от услуги, включващи транспорт, складово стопанство и JIT доставки.

– Автомобилен транспорт

Качествена и професионална организация на международен и
вътрешен автомобилен транспорт, както за групажни пратки, така и за комплектни товари; Точност и надеждност на изпълнението.
Като компетентен доставчик на услуги с добавена стойност , в сферата на складирането и транспорта, предлагаме пълната гама логистични услуги с индивидуални и икономически ефективни решения.
Ние предлагаме интелигентни решения за логистика и индивидуални концепции за железопътен транспорт. Нашите железопътно свързани терминали в цяла Европа ви осигуряват най-доброто и екологично обслужване на товари.
Фокусирани сме в автомобилни превози по шосе и комбиниран транспорт от Централна и Северна Европа до Балканите, Турция, Украйна, Централна Азия и Близкия изток.
Специализирани логистични решения се предлагат от нашия опитен екип.
Фокусирани сме върху резултатите, чрез проактивни действия.

– Международен ж.п. транспорт

“ПапЛог” ЕООД разполага с развита, утвърдена и лицензирана мрежа от партньори; предлага компетентни транспортни решения;
Предлагаме конкурентни международни тарифни условия;
Имаме сключен директен договор за ЖП превози с БДЖ;
“ПапЛог” ЕООД предлага качествена професионална организация на ЖП транспорта от изпращача до посочен краен получател в София и страната.

– Комисиониране
– Етикетиране
– Дистрибуция

Работно време

Понеделник

8:30 - 18:00

Вторник

8:30 - 18:00

Сряда

8:30 - 18:00

Четвъртък

8:30 - 18:00

Петък

8:30 - 18:00

Събота

-

Неделя

-

Адрес

Нашият Адрес:

гр.София,кв.Слатина, бул. проф. Цветан Лазаров 2

GPS:

42.6725067, 23.380615300000045

Уебсайт:
Свържете се с нас