ЗА НАС

“ПЕСТ” ЕООД е фирма, специализирана в борбата с вредни инсекти ( хлебарки , мравки , мухи , комари , оси , бълхи , кърлежи , дървеници и др.) и гризачи ( мишки , плъхове и др.), но също така и в продажбата на препарати за дезинфекция (унищожаване на патогенни микроорганизми), дезинсекция ( унищожаване на вредни инсекти ) и дератизация ( унищожаване на вредни гризачи ). Фирмата има създадени традиции и завоювани позиции в областта, внедрила е свои методики в борбата с вредните инсекти и гризачи. Предлаганите услуги и препарати са съобразени с всички изискванията на ЕС – те са едновременно безвредни за околната среда, хората и животните. Фирмата притежава всички разрешителни документи според изискванията на Министерството на Здравеопазването за провеждането на мероприятия по Дезинфекция , Дезинсекция и Дератизация .

ПРОДУКТИ
Фирмата предлага химически препарати, производство на водещи световни компании, които гарантират ефикасната борба срещу различните видове вредители.

УСЛУГИ
Обработките се извършват с модерна техника и препарати, които са изключително ефикасни в борбата с различни видове вредители и безвредни за хората, домашните животни, околната среда и растенията. Всички препарати са сертифицирани и одобрени за употреба от Министерството на Здравеопазването.

Адрес

Нашият Адрес:

гр.София,кв.Сухата река бл.219

GPS:

42.7008757, 23.35601280000003

Телефон:
Имейл:
Уебсайт: