ЗА НАС

Резиденция “Конака” е паметник на културата, с над 300-та годишна история, намиращ се в центъра на града, в близост до всички административни сгради и институции, културни сдания – театър, музей, културни наследства, както и до пешеходната зона на централната търговска част.

Малкият бутиков хотел съчетава хармонично всички удобства на съвремието с очарованието на традиционния интериор, характерен за епохата на Възраждането, в сграда – паметник на култура с 300-та годишна история.
Тук всеки гост ще открие топло гостоприемство и комфорт, които гарантират приятен престой.
Разполагаме с 3 апартамента, всеки от които се състои от спално помещение за двама, всекидневен кът за сядане и възможност за допълнително настаняване.
На разположение са и 2 самостоятелни стаи за един или двама гости.
Удобствата в апартаментите и стаите включват LCD телевизор с кабелна телевизия, безжична интернет връзка,
климатик, хладилник, собствена баня.

Характерното за нашия ресторант е качество, елегантност, класа и стил. Съхранил историята в себе си, в обзавеждането сме наблегнали в топлите тонове на естественото дърво и тъкани. Искаме да има добре премерен лукс, който да не подтиска, а напротив, да предлага на нашите гости удобство, комфорт и уют. Стремежът ни е да постигнем хармония дори в детайлите, защото вниманието към тях е добър признак, че за това място наистина се полагат грижи с много любов. Уютната обстановка и качествена кухня предполагат приятен престой, спокойни обеди и вечери. С удоволствие ще организираме вашето семейно или фирмено тържество – рожденни и именни дни, абитуриентски балове, сватби, фирмени банкети, коктейли, частни партита , помени, курбани, индивидуални порциони, блок маса (шведска) или по ваша поръчка.
Ресторантът предлага обедно меню с домашно приготвени ястия.
Салонът на ресторанта разполага с 60 места и зала за тютюнопушене.
Към ресторанта има самостоятелна малка зала (15-18 места) с камина, TV, DVD и самостоятелно озвучаване.

Работно време

Понеделник

09:00-24:00

Вторник

09:00-24:00

Сряда

09:00-24:00

Четвъртък

09:00-24:00

Петък

09:00-24:00

Събота

09:00-24:00

Неделя

Почивен ден

Адрес

Нашият Адрес:

гр. Пазарджик ул. Цар Симеон Велики 7

GPS:

42.194848, 24.33673299999998

Телефон:
Уебсайт:
Свържете се с нас